23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye profiler styrker væksten

Egatec er i gang med en positiv udvikling, hvor der opleves stigende vækst og tilgang af nye medarbejdere. Virksomheden har senest ansat 4 nye medarbejdere.

Medarbejderstaben er vokset stabilt siden januar 2016, svarende til én medarbejder pr. måned.

”Efterspørgsel efter automation i produktionsvirksomheder er stigende, og hvis vi skal imødekomme dette, så skal vi vokse med. Derfor er det afgørende for os at finde kvalificeret arbejdskraft. Dette er dog lidt af en udfordring, da vores erfaring er, at det er svært at finde veluddannet arbejdskraft. Vi har oplevet en del interesse omkring stillinger som maskiningeniør, men det har været svært at finde folk med styringsteknisk erfaring”, udtaler direktøren i Egatec, Mads Nychel.

 Fremtiden ser dog lysere ud. Med den øgede fokus på uddannelsen som automationsteknolog, der bl.a. bliver udbudt af Erhvervsakademiet Lillebælt og de seneste initiativer fra Odense Robotics om at skaffe flere højtuddannede til robotklyngen på Fyn, forventer virksomheden at der kommer et boost i jobansøgninger. ”Vi har et stort behov for folk med den her type uddannelse. Og hvis man vil arbejde med robotter og automation, så er Odense midtpunktet. Derfor gør vores placering det også attraktivt at søge arbejde her.”

Virksomheden modtager gerne uopfordrede ansøgninger på kontakt@egatec.dk.

 

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Kontaktperson

RM
René Møller
Adm. direktør / CEO
+45 631502060 kontakt@egatec.dk

Send til en kollega

0.047