23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Praktikanter teamer op i Zebicon

Zebicon har nu to nye studerende i praktik, begge inden for markedsføring, dog med vidt forskellige baggrunde og uddannelsesforløb bag sig.

Fra boligindretning og kamppatruljer til branding og kvalitetskontrol
Selvom Zebicon er en teknologitung virksomhed med speciale inden for 3D scanning og geometrisk opmåling, så er der stor fokus på markedsføring og branding. Derfor er der også plads til to praktikanter på dette område.

Erik Almbjerg er uddannet designteknolog fra Sønderborg. Efterfølgende har han valgt at overbygge uddannelsen med en bachelor som branding og marketing manager fra VIA University College Århus. Selvom han har en brændende interesse for boligindretning og design, så er han også lidt af en tekniknørd, og er fascineret af hvad teknologier kan bruges til i dag.

”Jeg glæder mig til at få noget jord under neglene og få prøvet min viden af. Jeg valgte Zebicon til mit corporate branding projekt, både fordi virksomheden er meget opmærksom på sit brand, men også fordi jeg synes, det er spændende, at de kan scanne alt fra små plastkomponenter til unikke designermøbler,” fortæller Erik.

Allan Dall er uddannet markedsføringsøkonom og er nu i gang med en bachelor i international handel og markedsføring fra IBA i Kolding. Han kommer fra 13 år som soldat i Hæren og har tre udsendelser bag sig. Som en del af ansættelseskontrakten i Forsvaret, har han brugt de sidste tre år på, at tage en civil uddannelse inden for markedsføring.

”Det at kravle over hegnet og pludselig stå i den virkelige verden, var lidt af en udfordring i starten. Ved første øjekast virkede markedsføringsverdenen markant anderledes end den verden, jeg kom fra. Men stille og roligt faldt brikkerne på plads. Essensen er trods alt det samme. Det handler om at forstå den anden part, sætte sig ind i hans ønsker og behov – og handle ud fra det. Slutresultatet afhænger så af, om det er en fjende eller en kunde, vi har med at gøre,” forklarer Allan med et smil på læben.

Fuld fart på som praktikant hos Zebicon
Hos Zebicon lægges der vægt på at udfordre praktikanterne med relevante og alsidige dele af virkeligheden. De indgår i marketingafdelingen, hvor der er bliver arbejdet med projekter, messer og den daglige drift, som opdatering af hjemmeside, billedredigering og analyser.

Om praktikopholdet hos Zebicon, forklarer Allan: ”Uddannelsen bliver først rigtigt sat på prøve, når man starter i praktik. Vi får afprøvet teorier i praksis, men mindst ligeså vigtigt får vi prøvet alt det som skolen ikke har forberedt os på.”

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Salgschef
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.031