23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende niche i byggeriet

messen denkmal i Leipzig sætter fokus på renovering og istandsættelse af fredede bygninger, mindesmærker, statuer og kunstværker samt byfornyelse, hvilket er en spændende niche i byggeriet

 

Når denkmal finder sted næste gang den 10.-12. november 2016 har de ca. 13.000 besøgende mulighed for, at se produkter, teknikker og udstyr som anvendes i forbindelse med renovering og istandsættelse af fredede bygninger, mindesmærker, statuer og kunstværker.

denkmal er en international messe med mere end 430 udstillere fra 17 lande.

På den kommende messe, finder du også en dansk fællesstand, hvor Falkenløwe, Museumstjenesten og Bøjsø døre & vinduer udstiller deres produkter.

Gennem et samarbejde med Bygningskultur Danmark, har vi fået hjælp til markedsføringen og glæder os over, at kunne præsentere en dansk fællesstand indenfor denne spændende niche.

Falkenløwe, som har specialiseret sig i teglprodukter til renovering af historiske og fredede bygninger, har udstillet på denkmal siden messens start i 1994.

Falkenløwes produkter brændes i Danmarks eneste originale kulfyrede ringovn (opført år 1899), som stadig producerer klassiske teglprodukter uden kemiske tilsætningsstoffer.

Bøjsø er bl.a. kendt for nænsom renovering af døre og vinduer, der bevarer de historiske karakteristika og tilfører energieffektive egenskaber til gamle bygninger, som sikrer dem langt ind i fremtiden.

På denkmal ses også mange arbejdende værksteder, hvor det gode håndværk og gamle teknikker vises i praksis. 

Sideløbende kører også messen MUTEC, som viser produkter og services der henvender sig til museer, biblioteker, arkiver samt kunst- og kulturinstitutioner.

Det er i MUTEC-regi at Museumstjenesten vil fremvise Skjold Pionervogn, som er et komplet katastrofeberedskabssæt til bl.a. konservatorer, arkivarer og bibliotekarer.

Kom og besøg denne spændende messe. Kontakt Elisabeth Nørgaard for gratis entrébilletter.  Mail: info@leipziger-messe.dk - tlf.: 2041 7966

 

 

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.047