23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ansættelsesboom hos robotvirksomheden BILA

Det går godt for robotvirksomheden BILA i Nykøbing Mors. Medarbejderantallet er vokset med 50 nye medarbejdere i 2016, og det forventes at ansætte samme antal medarbejdere i det kommende år.

 Nye lokaler er overtaget, nye kunder og nye forretningsområder er kommet til.Alt dette vil man gerne fejre med et brag af en fest, og derfor er de knap 200 medarbejdere inviteret med på en rejse igennem tiden, hvor Anders Lund Madsen kommer og underholder.

På lørdag d. 24. september hylder robotvirksomheden BILA sine knap 200 medarbejdere, som sammen med sine ægtefæller er inviteret til stor fest på Mors, hvor hovedkontoret ligger. Succeskurven hos den innovative virksomhed går kun én vej, og det er opad. Der er travlt på BILA, hvor mange nye medarbejdere, kunder, forretningsområder og bygninger er kommet til i løbet af det sidste års tid, så der er god grund til at fejre det med en fest.  

Nye forretningsområder med fokus på industri 4.0

BILA er gået i ind i kampen om at udvikle på koncepter, baseret på de tanker der ligger bag industri 4.0. Industri 4.0, også er omtalt som den fjerde industrielle revolution, bygger på en fælles vision, hvor robotter, automatisering og digitalisering går hånd i hånd. Det er en forudsætning med et højt automatiserings- og digitaliseringsniveau for at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen hos BILA’s kunder.

I starten af året blev BILA eneforhandler af Universal Robots i Danmark, og en hel ny Market Unit blev startet op i Hinnerup ved Aarhus. Samtidig blev de også forhandler af de selvkørende intelligente robotter MiR, og et samarbejde med N.C. Nielsen, Danmarks største leverandør af intern transport, blev indledt om udvikling og salg af AGV (Automated Guided Vehicles). Disse nye forretningsområder er i høj grad indbegrebet af industri 4.0.

BILA udvider faciliteterne

BILA har også måttet udvide de fysiske rammer i takt med de nye forretningsområder og de mange nye medarbejdere der er kommet til. Ud over hovedkontoret på Mors, datterselskabet i Svendborg og kontorlokalerne i Hinnerup ved Aarhus, har BILA også fået udnyttet de 19000 m2, som de overtog sidste efterår fra den konkursramte møbelproducent Bodilsen. Hen over foråret og sommeren har de flyttet hele deres serviceafdeling på knap 40 mand over i de nyrenoverede bygninger, hvor også forretningen PALOMAT netop er rykket over i nye flotte kontorlokaler og montagefaciliteter til produktion af pallemagasiner.

For bedre at kunne servicere de mange kunder i Midtjylland åbner BILA nu også et kontor i Herning, der forventes at være klar til indrykning i oktober. I forhold til rekruttering giver det også større muligheder for at tiltrække dygtige medarbejdere, ligesom det også er tilfældet med Aarhus-kontoret.

BILA’s CEO Jan B. Sørensen udtaler: ”Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og de er i virkeligheden grunden til, at det går så godt på BILA.” Alene siden nytår er der kommet 50 nye medarbejdere til BILA, som altid er på jagt efter flere dygtige medarbejdere. Og til næste år forventes det at ansætte yderligere 50 nye medarbejdere. ”Vi er stolte af, at det går så godt på BILA, men uden vores medarbejdere var vi ingenting, så vi synes i den grad, at de fortjener at blive hyldet”, slutter Jan B. Sørensen.

Til festen vil BILA’s medarbejdere blive taget med på en ’Rejse igennem tiden’ fra BILA’s start i 1988 og frem til i dag.

Der vil være flere overraskelser undervejs til festen, og det kan godt afsløres, at BILA’s robotprogrammører har haft en finger med i spillet.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.047