23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skånsom pumpning i fødevareproduktion

I fødevareproduktion er det ofte vigtigt at mediet bliver behandlet meget skånsomt, så der ikke sker en forringelse af produktet i produktionen.

Derudover er der strenge krav til de godkendelser produktionsudstyret skal have.

Jensen’s Køkken er kendt af mange for deres forskellige saucer og færdigvarer, og på fabrikken i Struer laves der hver dag mange tons mad. I forbindelse med opblanding og påfyldning af salater med fyld stod de dog med et problem: salaten skulle pumpes fra blandingskarret over til påfyldningsstationen – uden at blive beskadiget eller slået i stykker. Det var derfor helt essentielt at finde en pumpe, der kunne pumpe skånsomt. Samtidig er hygiejnen og rengøring et kæmpe fokus for Jensen’s Køkken, der, som enhver fødevarevirksomhed, stiller store krav til deres produktionsudstyr. Der skulle altså også findes en pumpe, der kunne leve op til de strenge hygiejniske krav.

AxFlow blev kontaktet og efter dialog med Søren Weihrauch, faldt valget på en realax slangepumpe. Slangepumper har den fordel at de behandler mediet meget skånsomt, og ikke kører hårdt mod mediet. De skulle derfor være i stand til at løfte pumpeopgaven, uden at ødelægge salaten. Desuden fås flere af realax pumperne med fødevaregodkendelse – lige som de har specialslanger og –smøremidler til brug i fødevareproduktion.

”Pumpen kører rigtig godt og opfylder de krav vi havde til den. Den har været nem at indarbejde i produktionen, ligesom det var muligt at få installeret rengøring af det samlede system,” fortæller Klaus Skouenborg, teknisk afdelingsleder.

Læs mere om AxFlows slangepumpeprogram her

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

CBT
Charlotte Bagger Thomsen
Produktchef
+45 48168870 cbt@axflow.dk

Send til en kollega

0.031