23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Display til alle industrier og formål

Nord Tech tilbyder et komplet program af standard og kundespecifikke display og digitale vægt indikatorer til alle formål inden for en lang række industrier. - Produktion, landbrug, beton, vindmølle, offshore, kraner og løftegrej.

Blandt de mange modeller findes tekst, produktions-, proces-, veje- og storciffer display til fjernaflæsning. Disse leveres i et utal af kombinationer og specifikt efter kundens ønsker til display størrelse, cifferhøjde, farve, tekst, input og output.

Større overblik og effektivitet med display løsninger

Vægt indikatorer benyttes bl.a. i siloer, tanke og doseringsanlæg til at vise vægten på alt fra rå- og foderstoffer til flydende væsker, pulver, grus og sten. I fodertanke og cementsiloer kombineres displayet ofte med en ultralydsmåler, som måler vægten på foderstoffet eller cementen og sender et 4-20mA output til displayet.

Hermed opnås et hurtigt overblik over siloens indhold og en enkel effektivisering af processerne.

I forbindelse med tunge og komplicerede løft benyttes en vægtindikator i kombination med vejeceller til at skabe et optimalt overblik over løftet og dermed forbedre effektiviteten og sikkerheden.

Rådgivning og support
Med egen teknisk afdeling rådgiver og supporterer Nord Techs teknikere omkring mulighederne og programmeringen af de forskellige løsninger.

En lang række standard display er lagerført, og Nord Tech tilbyder kort leveringstid og favorable priser på kundespecifikke løsninger. Se produktprogrammet

 

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.046