23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Sanistål og Ulefos-partnerskab booster VA-området

Sanistål har indgået tæt partnerskab med Ulefos, der i Danmark er bedst kendt for deres kloakstøbegods. Den nye aftale indebærer et udvidet samarbejde på andre VA-produkter, såsom ventiler, koblinger og fittings.

Ventiler, koblinger og fittings er et forholdsvis nyt område for Ulefos i Danmark, mens den nordiske Ulefos-gruppe i et stykke tid har været førende i både Sverige og Norge på området. Med en ny partnerskabsaftale satser Sanistål og Ulefos stort for at udvikle VA-delen af forretningen.

”Ulefos og Sanistål har indgået en partnerskabsaftale, der skal løfte begge virksomheders markedspositioner på både brøndgods- og vandforsyningsmarkedet,” forklarer Saniståls produktchef, Thomas Kreutz, der har svært ved at skjule sin begejstring over samarbejdet.

I partnerskabet ligger en klar målsætning om at være markante spillere på begge markeder, hvilket skal sikres gennem fokus på offentlige udbud, projektsalg samt daglig handel.

Et perfekt match
Ulefos og Sanistål har et længere samarbejde bag sig, når det gælder brøndgods og afvandingsrender. I det nye samarbejde vil Sanistål og Ulefos tage kampen op mod VA-markedet, som er et af Ulefos’ nye fokus- og udviklingsområder.

”Ulefos Esco har bl.a. udviklet nogle helt unikke ventiler, som jeg ikke er bleg for at kalde verdens bedste. Og sammen med Sanistål er vi parat til at udfordre den etablerede VA-branche i Danmark,” forklarer Per Rasmussen, der er administrerende direktør i Ulefos.

Kombinationen af Saniståls landsdækkende grossistvirksomhed og vilje til at prøve nyt og Ulefos’ produkter samt knowhow, der er på forkant med udviklingen, kalder han for et perfekt match.

”Jeg er glad for, at Sanistål ser fordelene i vores produktudvikling og har valgt at satse på området, så vi sammen kan udfordre branchen. Jeg er overbevist om, at samarbejdet vil udvikle sig til at være en kæmpe fordel for begge parter,” slutter direktøren.

Om Ulefos og Sanistål

  • Ulefos er markedsførende på de norske og svenske VA-markeder
  • Ulefos er Nordens førende leverandør på kloakstøbegods-området med over 50% i markedsandel – det gælder også i Danmark. Senest har Ulefos vundet leverancen til 11 forsyninger på Sjælland
  • Ulefos Esco, som er den norske ventilproducent af Ulefos gruppen, står bag unikke ventiler og løsninger til markedet i hele Norden
  • Ulefos’ ejer - Cappelen Holding - har de seneste årtier etableret salgsselskaber i hele Norden
  • Sanistål lagerfører en bred vifte af Ulefos´ agenturer inden for ventiler og tilbehør, rørkoblinger, el- og stukfittings, messing spændefittings samt reparationsklemmer og bandagemuffer
  • Sanistål er én af Danmarks førende grossister og vejledere inden for VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal
  • Sanistål har 1.600 medarbejdere fordelt i Danmark, Baltikum, Tyskland og Polen

 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.031