23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu ledige pladser når kollegaer fra vandbranchen udveksler erfaringer om eksport!

Netværksmøde i Danish Water Technology group 6. september 2016 - Kom og mød kollegaer fra vandbranchen, og del Jeres viden og erfaringer om eksport.

Eksportforeningens netværk for vandsektoren, Danish Water Technology Group, afholder 6. september netværksmøde for såvel medlemmer såvel som andre aktører i vandbranchen. "Eksportens Hus", eksportforeningens nye domicil i Silkeborg, danner rammen om dette netværksmøde, for branchefolk  der er interesserede i at få ny viden omkring eksport af vandteknologi.

Programmet

Med et stigende fokus i vandbranchen på mellemøsten, har vi inviteret Andrew Walker, Dir. of Strategy and International Relations, IWS, Abu Dhabi til at fortælle om de nyeste trends i vandsektoren i Mellemøsten.

Lise Hansen, Vilsgaard Vision, giver et meget rost oplæg om Micro Expressions, som er et nyt og meget spændende område, hvor din opmærksomhed på signalerne virkelig kan gøre en forskel. 

Kamstrup har i de seneste år haft stor succes, ikke mindst på det tyske marked. Senior Vice President Per Trøjbo, fortæller om sine overvejelser og erfaringer med arbejdet.

Netværksmødet vil desuden byde på workshop, ligesom Ilse Korsvang, Head of Group, DWTG, vil fortælle om det kommende netværk, som eksportforeningen starter op i Kina - Danish Water Technology China.

 

Netværksmødet arrangeres af Danish Water Technology Group (Eksportforeningen)

Sted: Eksportens Hus, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Tid: 6. september 2016, kl 9:30-15:30

Tilmeld dig Lige her

Vil du vide mere, så kontakt Export Coordinator Morten Lauridsen, 6020 8556 / morten.lauridsen@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.047