23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt automatiseret 3D målesystem fylder huset hos Zebicon.

Kvalitetsopmåling af store tunge emner har aldrig været lettere end med ATOS ScanBox 6130, som nu kan ses hos Zebicon.

En ny 3D målemaskine kommer til Danmark. En 3D målemaskine, baseret på fuldautomatiseret scanning til opmåling af store emner. Systemet hedder ATOS ScanBox 6130 og er udviklet af tyske GOM. Det er et standardiseret system, som kombinerer high-end udstyr og høj sikkerhed i en brugervenlig løsning. 

ATOS ScanBox 6130 er som navnet indikerer en stor boks, med en scanner placeret på en robotarm indeni. Systemet fylder 18 m² og kan måle emner på op til 3 meter i længden og med en vægt på 2000 kg.

Emner køres til dørs

ATOS ScanBox 6130, er den første 3D scannerløsning i Danmark, med åben indgang og kun tre lukkede sider. Systemet er udviklet ud fra et af- og pålæsningskoncept. Det betyder at store tunge emner som fx løftebeslag, kan placeres direkte på drejebordet ved hjælp af kran, truck eller manuelt.

Sikkerheden er i top
ATOS ScanBox 6130 giver et sikkert miljø for 3D opmåling. Scannerløsningen er udstyret med en række sikkerhedsfunktioner som lyssensorer og gulvscanner. Det betyder, at systemet automatisk stopper scanningsprocessen, når nogen bevæger sig ind i ScanBoxen. Derudover simuleres og sikkerhedstjekkes alle robottens bevægelser før scanningsprocessen begynder.

3D opmåling uden operatørindblanding

Det fuldautomatiseret scannersystem ATOS ScanBox 6130 forenkler processen ved gentagende målinger. Ved forprogrammerede indstillinger kører systemet uden operatørindblanding. Måleprogrammet lagres og efterfølgende scanninger udføres således automatisk på præcis samme måde.

Systemet er en optimal løsning til løbende kontrolopmåling, verificering og komplet analyse af emneserier. Ved at udføre opmåling på større emneserier sikres et godt grundlag for at vurdere produktkvalitet og evaluere fejl og mangler.

Mød Zebicon på Automatik 2016

Zebicon står klar på stand B1532 til at demonstrere 3D scanningsteknologien. Her kan de besøgende få en snak om 3D scanning og automatiserede målesystemer i egen virksomhed.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.047