23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstra kapacitet på alle fronter hos Hosta Industries A/S

Efter et sløjt efterår har foråret budt på positive resultater, som gerne skulle fortsætte. Dette stiller krav til Hosta Industries organisation.

Hos Hosta Industries A/S har vi haft et travlt forår med et positivt resultat. Vi ved dog, at der venter nye udfordringer og store investeringer lige om hjørnet, og der skal træffes mange vigtige beslutninger for at sikre, at forventningerne til fremtiden bliver indfriet.

Efter et sløjt efterår i 2015 oplever vi, at tendensen er vendt fra starten af 2016 og frem til i dag. Det gælder ikke bare hos Hosta, men i hele branchen. Vi forventer derfor, at resten af 2016 også bliver travl og har allerede nu taget konsekvensen og sikret os ekstra kapacitet på alle fronter.

Markant stigende stålpriser
Meldingen fra stålgrossisterne er, at vi kan forvente markant stigende stålpriser allerede fra slutningen af andet kvartal 2016. Michael Christensen fra Lemvig Müller forudser, at priserne først kommer under pres igen i slutningen af tredje kvartal 2016 – måske endda først i slutningen af året. Helt så lave stålpriser, som vi har set i begyndelsen af 2016, forventer han dog ikke.

En styrket organisation
For at sikre den fremtidige vækst har vi valgt at styrke vores organisation markant med to nyoprettede stillinger: en HR-ansvarlig en produktionschef. Derudover opmander vi både i produktionen og i forhold til ordrehåndtering og salgssupport.

Ny svejserobot
Vi er nu de stolte ejere af en ny 4-meter svejserobot. Svejserobotten skal være med til at give øget kapacitet på eksisterende produkter. Men det giver os også nye muligheder angående håndtering af fysisk større og tungere emner, hvor der typisk er lang svejse-/håndteringstid. Det giver en betragtelig omkostningsreduktion for kunden.

Stor succes med seminar
Vi har med stor succes afholdt endnu et seminar hos Hosta under temaet ”Design for Manufacturing”, hvor vi satte fokus på mulighederne inden for optimal konstruktion set i forhold til produktionsprocesser. Vi præsenterede en case, vi har arbejdet på sammen med Migatronic, hvor målet var at reducere en lang række svejsevogne til én. Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for omkostnings-/kvalitetsoptimering inden for ’design for manufacturing’, så kontakt vores salgsafdeling på hosta@hosta.dk

Miljø- og arbejdsmiljøcertificering
Hosta Industries A/S er blevet arbejdsmiljøcertificeret (OHSAS 18001). Det betyder, at vi arbejder struktureret og kontinuerligt for et bedre arbejdsmiljø, hvilket i sidste ende sikrer mest mulig oppetid og bedst mulig leveringssikkerhed for vores kunder. Da vi desuden har suppleret vores eksisterende ISO 9001 med ISO 14001 giver det samtidig vores kunder en garanti for, at vi er en arbejdsplads med en tydelig profil i forhold til både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Med disse ord ønsker vi alle en rigtig god sommer!

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Send til en kollega

0.047