23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi kan løfte enhver opgave - uendelige muligheder med vakuumhåndtering

Vakuum teknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol af vakuum, til selve håndteringsværktøjerne.

Grib og flyt dine emner med vakuum. Fra enkelte metaldele til tunge kasser på et samlebånd
Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til fiberkarosseridele til automobilindustrien. AVS er leveringsdygtig i alt fra vakuumpumper og -tanke, til filtre til ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

Vi sætter denne gang fokus på vores sugekop program, som sikrer den ypperste kvalitet og den helt rigtige løsning til opgaven. Har du f.eks. en opgave, hvor emnerne, der skal flyttes har en ujævn overflade, kan vores sugekopper med skumgummikant løse opgaven, mens vores flade, cirkulære sugekopper med support er designet til at gribe glatte flader eller delvist buede emner såsom drikkevarer på dåse.

Læbens udformning sikrer et fast greb og modvirker vibration med minimalt luftindsug, hvilket sikrer både et hurtigere greb og slip.

Kraft: 6,15kg
Diameter: 56mm
Materiale: olieresistent gummi, naturgummi, silicone

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.078