23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trends inden for robot-teknologi og automation

Den 7. internationale Automatica messe finder sted i München d. 21. – 23. juni, hvor en lang række virksomheder udstiller deres produkter inden for automation og mekatronik.

AVS er eneforhandler af SMAC i Danmark, der er en af de førende producenter af elektriske cylindre og ‘Moving Coil’ Aktuatorer (MCA). SMACs produkter er baseret på deres patentbeskyttede lineære motorteknologi. Aktuatorerne løser mange forskellige problemer i en lang række industrier såsom: fødevareindustrien, automobilindustrien, elektronisk produktion og samling, videnskab/bioteknologi, glasfremstilling, fremstilling af udstyr til medicinalindustrien m.fl.

Vi har et bredt udvalg af cylin­dre - alt fra minicylindre, rustfrie cylindre, drejecylindre, kompaktcylindre samt mere specielle cylindre, f.eks. hjulcylindre. De er designet med de mest krævende og vanskelige automatiseringsopgaver i tankerne og er produceret efter ISO/VDMA standarder. De lever derfor op til de strenge krav vedrørende design, kvalitet, udvikling og produktion. 

Vores aktuatorer er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare. Derudover er de designet til at arbejde med meget høje hastigheder og med en meget stor grad af nøjagtighed og gentagelse. Dette gør dem ideelle til en lang række positionerings, målings, inspektions og ‘pick & place’ applikationer og særligt i tilfælde hvor 100% verficering er påkrævet. 

Verdens første Direct Drive robot-finger
SMAC Moving Coil aktuatorer har introduceret en prototype af verdens første ’Direct Drive Servo Motor’ robot-finger som er blevet anerkendt som et teknologisk gennembrud af et førende europæisk teknisk universitet. Ifølge SMAC bliver robot-fingeren efterfulgt af en robot tommelfinger og til sidst den første ægte funktionelle robothånd, der kan gengive menneskehænders arbejde.

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031