23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Adgang til en million encoder-varianter inden for 24 timer

Med et helt nyt program i fremstilling og leverance af encodere er Hans Følsgaard A/S agenturet Kübler nu med sit ”24One” program i stand til at levere mere end en million Sendix 5000-/5020-produktvarianter inden for 24 timer.

24One programmet tager afsæt i Sendix-programmets modularitet, ikke mindst med hensyn til de populære 5000- og 5020-serier. Selv om der findes over en million permutationer af 5000-/5020-konstellationer, så er de fleste encodere dog baseret på mindre end 20 forskellige parametre og formfaktorer, og det gør logistikken fra producentens side overskuelig.

Det egentligt nye i 24One-programmet er, at Kübler tilbyder en lynhurtig fremstilling af ordrer helt ned til one-offs. På den måde kan virksomheden inden for 24 timer fremstille en kundespecifik encoder og få den frem til kunden – også som enkeltstyk – og det forklarer 24One-navnet. Med andre ord, så kan ordrer, der er indgået inden kl. 9.00 om formiddagen være fremstillet kl. 17.00.

Hvor Kübler tidligere tog sig et gebyr på 60 euro for fremstilling af panikordrer, så er den ekstraudgift nu bortfaldet med 24One-programmet, og det er godt nyt for mange produktionsvirksomheder. Man kan med en vis tryghed overlade ”lagerføringen” af reservedele til Kübler og så måske holde sig til nogle få gængse typer, der går igen flere steder i en given kundes produktionsapparat. På den måde kan lager og investering i reservedele holdes på et minimum for de individuelle virksomheder, der anvender Küblers Sendix 5000- og 5020-encodere.

Reservedelslagre har altid været et stort problem for en række større produktionsvirksomheder. Et vist reservedelslager er nødvendigt, hvis man hurtigt skal kunne udbedre driftstop, og en minimal downtime kræver normalt en hurtig adgang til alle de nødvendige reservedele. Omvendt kan man hurtigt få bundet alarmerende store værdier op i reservedelene, og det påvirker de fleste virksomheders bundlinie i negativ retning.

Inden for encodere er det et kendt problem. Encodere skal nødvendigvis tilpasses de motorer, hvis omdrejningsretning og hastighed, encoderne skal registrere, men da der ofte er mange forskellige motorer i et givent produktionsmiljø, så kræver det også et tilsvarende højt antal encodere, hvis man skal helgardere sin produktion mod længere driftstop.

Hvis man nu kigger på en virksomhed som Kübler, der er en del af Hans Følsgaard A/S’ program, så har den pågældende virksomheds Sendix-program over en million forskellige produktvarianter, alene i 5000- og 5020-familierne. Det siger sig selv, at ingen producent kan have alle produktvarianter liggende på lager, og heller ikke en distributør kunne forsvare så store lageromkostninger. Og selv om enkelt virksomhed måske ”kun” har brug for at have 20 eller 30 forskellige encodere liggende som reservedele, så er det ikke rentabelt med så mange forskellige encodere, der måske aldrig kommer i brug.

Med 24One er denne problematik nu løst.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.046