23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Murrelektronik på Hannover Messe 2016

Murrelektronik præsenterer Smart Automation fra 25. – 29. april 2016 i hal 9, stand D27

Murrelektronik tilbyder moderne komponenter med innovative features og stærke diagnostiske muligheder. Fokus er altid på vores kunders behov: nem installation, hurtig ibrugtagning, kortere nede-tid og detaljeret diagnostik.
Kom og mød os på standen og lær mere om os og vores produkter:

IODD On Board
Revolutionerende teknologi, som hjælper med at få maskine og system i gang hurtigere. IODD On Board programmerer IO-Link master fra PLC’en. Murrelektronik er den første producent som tilbyder denne slags teknologi, som er selve definitionen af Plug & Play!

SmartCore Technology
SmartCore* teknologi gør kabelsæt intelligente. Integreret diagnostik forudsiger, hvornår et kabel har nået ca. 80 procent af dets levetid. Denne feature gør det muligt at udskifte et kabel før det fejler og forhindrer dermed fordyrende nede-tid.

Forebyggende vedligehold
Vores 3-fasede, 40A Emparro strømforsyning giver informationer om det bedste tidspunkt for udskiftning. Forebyggende vedligehold gør det muligt at planlægge service optimalt og sikrer en reduceret nede-tid og omkostninger forbundet med dette. Emparro er ideel til at bygge et førsteklasses system.

Besøg os på messen
Onsdag den 27. april kl. 9:30 vil Murrelektronik vil være værter ved et pressemøde om disse emner, hvor du også kan nyde en kop kaffe fra vores German Barista Champion!
Ring og aftal et møde med os eller kom forbi standen til en snak.

Om Murrelektronik:
Murrelektronik er markedsleder inden for decentral automationsteknologi for maskinbyggere og en af de vigtigste leverandører til maskinbyggere med over 20000 kunder i industrien worldwide. Vores løsninger gør fleksible layouts mulige og vi er en af de ledende virksomheder i realiseringen af revolutionerende løsninger for industrien.

*SmartCore er et fælles udviklingsprojekt mellem følgende firmaer: Nexans, Leuze Electronic og Murrelektronik.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.094