23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Walther Trowal sparer penge med Elmo Rietschle

Der er mange penge at spare ved at vælge den rigtige vakuumløsning til din produktion – især da nyere Elmo Rietschle vakuumpumper er nemme og simple at vedligeholde.

Walther Trowal Limited ligger i Stoke-on-Trent, Staffordshire, i England og producerer forskellige maskiner inden for overfladebehandling. På grund af problemer med pålidelighed ved deres gamle vakuumløsninger, endte de med at skifte til Elmo Rietschle. De oplevede især problemer med olieforurening i produktionen, hvilket både gav usikkerhed og øgede omkostninger.

I stedet har virksomheden nu installeret L-BL2 væskeringspumper fra Elmo Rietschle. Det har allerede nu gjort at virksomheden sparer penge på vedligeholdelse, og de har helt elimineret risikoen for olieforurening, da pumperne køles enten ved hjælp af luft eller vand, og der dermed ingen olie er i systemet. L-BL2 pumperne er kompakte enheder, der er nemme at installere, da de er designet efter ”plug and play” princippet.

Det er altid vigtigt at produktionskomponenterne passer optimalt til den enkelte produktion og dennes krav. Ved at tage AxFlow A/S med på råd, sikrer du dig Elmo Rietschles kernekompetencer og kvalitet.

Læs mere om AxFlows Elmo Rietschle produkt program her
.

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

CBT
Charlotte Bagger Thomsen
Produktchef
+45 48168870 cbt@axflow.dk

Send til en kollega

0.047