23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lagtykkelsesmåler til autolakker

Ekstremt hurtig og præcis vurdering af autolakkers generelle tilstand

Strenometer ApS er glad for at kunne introducere en ny generation af lagtykkelsesmålere til autolakker i skikkelse af model 311C fra Elcometer Ltd.

Lagtykkelsesmåler 311C fås i en basismodel (B) og en topmodel (T). Begge har føleren integreret i bunden, og basismodellen fås enten med en F-føler til måling på autostål, eller en FNF-føler der kan måle på både autostål og aluminium. Topmodellen har som standard FNF-føler. Apparatet leveres præ-kalibreret og klart til brug.

Model 311C er ideel til brug på autoværksteder, af taksatorer eller lignende da den ekstremt hurtigt (≥ 60 målinger pr. minut) og meget præcist identificerer tidligere reparerede skader, som fx skjulte omarbejder, kollisionsskader, omlakeringer og fyldte karrosseridele, og på den måde bidrager til en væsentlig reduktion af inspektionstiderne.

Lagtykkelsesmåleren har en intuitiv, brugervenlig grafisk menustruktur og et automatisk roterende (360°) display, som kan aflæses fra alle vinkler, og gør apparatet anvendeligt på både vandrette og lodrette overflader.

Efterhånden som målingerne tages, kan data overføres via Bluetooth® (T) eller USB, enten direkte til ens eget inspektionsformat eller til ElcoMaster® Mobile Apps for øjeblikkelig on-site-rapportering.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.047