23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stål har fundet sin mester.

Spåntagning med højeste præcision og rentabilitet med den nye GARANT MasterSteel HPC-fræser fra Hoffmann Group.

Med HPC-fræseren GARANT MasterSteel er det lykkedes Hoffmann Group at lave et evolutionsspring indenfor spåntagningsteknik. Den nye HPC-skrubfræser bestikker ved hjælp af en imponerende holdbarhed, stort tid-/spånvolumen og excellente standtider. Det giver anvenderne spåntagning i høj kvalitet og med ekstrem rentabilitet.

Høj produktionskvalitet – stærk performance
HPC-fræseren GARANT MasterSteel fremragende performance skyldes den optimerede geometri, førsteklasses komponenter og moderne produktionsmetoder. Specielt store spånrum giver fræseren en god transport af spånerne, der opstår, med samtidigt øgede fremføringsværdier. Dynamisk spiralstigning og en ulige deling af skærekanten garanterer en meget rolig drift. Afrundingen af skærekanten samt en høj slibekvalitet giver desuden lav slitage, hvilket kommer til udtryk i en lang levetid. Desuden sørger et high-performance-substrat, der er forsynet med en nyudviklet belægning og gør fræseren endnu mere modstandsdygtig, for HPC-fræseren GARANT MasterSteels yderst høje standtider.

Fremragende ydelse i alle metalmaterialer
Med den nye GARANT MasterSteel HPC-fræser kan man uden problemer bearbejde alle stålmaterialer. Dertil hører ulegeret, lavlegeret og højlegeret stål. Derudover er GARANT MasterSteel HPC-fræseren som grønring universelt anvendelig, også i Inox og støbejern.

Lang strækning – lav slitage
I test med højlegeret værktøjsstål kunne der opnås 83 % længere standtider i sammenligning med konkurrentprodukter. Desuden blev der i feltforsøg ved bearbejdningen af en svejsekonstruktion i ST52 med ekstrem meget brændekantbearbejdning opnået 150 % længere standtid ved samtidig 66 % højere fremføring. Facit: Anvenderen profiterer i dobbelt hensigt: Han arbejder længere og hurtigere takket være GARANT MasterSteel.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048