23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REA automatdrejning Aps deltager på Verdens største Industrimesse

For 7. år i træk deltager REA automatdrejning ApS på den Danske Fællesstand på Hannover Messen d. 13.-17. april 2015

Med helt nyt messeudstyr og masser af brochurer og visitkort er REA igen klar til årets Hannover Messe i Tyskland. Den danske fællesstand tæller i år 24 virksomheder og REA forventer igen i år at trække mange spændende leads med hjem til Otterup, både fra danske og udenlandske kunder. Efter messen fortsætter det store opfølgningsarbejde, hvor REA lige som sidste år forventer at kunne byde nye kunder velkomne.

Fællesstanden er placeret i Hal 5, i hallen Industrial Supply, der tæller underleverandører fra hele Verden. I løbet af ugen får Fællesstanden besøg af den danske ambassadør i Tyskland Per Poulsen-Hansen, der i vedhæftede brochure fortæller om mulighederne i det dansk-tyske samarbejde.

Vil du møde REA, enten i Hannover eller herhjemme, så er der flere muligheder:

• Print din billet i linket, besøg REA i Hal 5, stand E04!
• Lær REA hurtigt at kende, se den helt nye virksomhedsvideo her
• Besøg hjemmesiden her
• Send dine forespørgsler til REA på: mail@rea.dk
• Ring til REA på +45 6482 2006

Rea Automatdrejning ApS er et af Skandinaviens største ordreproducerende automatdrejerier, med serieproduktion af dreje- og fræseemner i stål, metaller og kunststof. Vores højteknologiske maskinpark er udstyret med robotter, og CNC- og kurvestyrende én- og flerspindelmaskiner, der sammen med vores ISO 9001:2008 certificerede kvalitetsstyringssystem sikrer vore kunder en høj kvalitet, stor fleksibilitet og kort leveringstid.

REA automatdrejning ApS
Industrivej 2
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49161328
P nummer: 1001927737

Send til en kollega

0.047