23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI CADcenter opnår status som Autodesk Consulting Specialized Partner

Som Autodesk Partner er NTI CADcenter nu certificeret på højeste niveau til at levere konsulentydelser inden for såvel industri som byggeri.

NTI CADcenter annoncerede i dag, at firmaet har opnået den nye status som "Autodesk Consulting Specialized Partner" fra Autodesk, Inc. - én af verdens førende inden for 3D design-, konstruktions- og underholdningssoftware. Som Autodesk Consulting Specialized Partner, har NTI CADcenter vist, at der foretages betydelige investeringer i firmaets medarbejdere, at der findes en solid forretningsplan inden for konsulentområdet, at der findes en stribe referencekunder og at der tilbydes et højt niveau af viden og støtte til kunder inden for såvel Industri som Byggeri.

Gennem stærk kundeservice og support i salget samt ved at fuldføre den fastlagte plan og træning og dermed opfylde det af Autodesk foreskrevne niveau for service og standarder, viser NTI CADcenter, hvad der skal til for at være en betroet rådgiver for Autodesk-kunder i hele verden.

Om NTI CADcenter
NTI CADcenter Gruppen er blandt de største udbydere af CAD-løsninger i Norden med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. NTI CADcenter Gruppen har mere end 150 medarbejdere fordelt på de tre lande og en samlet omsætning i 2010 på 240 millioner danske kroner.

NTI CADcenter Gruppen er certificeret Autodesk Gold Partner samt certificeret Microsoft Gold Partner. NTI har en - for it-branchen - meget unik historie, idet firmaet blev grundlagt helt tilbage i 1945 som en industrivirksomhed med speciale i tegnemaskiner. Da de første it-værktøjer til tegning blev lanceret i 1980'erne, blev disse inkluderet i forretningsgrundlaget, og over tid har it-værktøjer helt erstattet de mekaniske tegnemaskiner.

På trods af omgivelsernes økonomiske op- og nedture, har NTI CADcenter hvert år formået at skabe overskud, og virksomheden står i dag som en solid og økonomisk sund forretning. NTI CADcenter er ejet af den administrerende direktør samt ledende medarbejdere, hvilket giver en daglig fleksibilitet og frihed til at handle. Hos NTI CADcenter fokuseres især på langsigtede kunderelationer og langsigtede mål. NTI CADcenter er i øvrigt en interessant hybrid af en virksomhed, der på den ene side er solid og stabil med mange års erfaring og på den anden side har en kraftig iværksætteradfærd - NTI CADcenter stræber konstant efter at være den bedste og efter at være på forkant med udviklingen.

NTI CADcenter baserer sine handlinger på disse værdier:

- Klare og fælles mål
- Samarbejde
- Engagement
- Gensidig respekt
- Kommunikation
- Tillid

Kunderne oplever NTI CADcenter som en service-minded og fleksibel samarbejdspartner, hvis vigtigste opgave er at levere fremragende service og tilsikre, at løsningerne passer til kundens individuelle behov og dermed fremmer kundens effektivitet og markedsposition.

Missionen for NTI CADcenter gruppen er, at skabe værdi for kunderne ved at tilbyde de bedste softwareløsninger inden for BIM, Digital Prototyping, CAM, dokumenthåndtering og Plant Industri. Dette gøres ved aktivt at tage del i kundernes daglige drift. NTI CADcenter leverer ekspert-rådgivning og -vejledning, kombineret med de bedste uddannelser.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.047