23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KJ Værktøj as søger Spåntagningsspecialist - Sjælland

Du skal rådgive vore kunder om produktivitets-optimering og værktøjsvalg inden for spåntagning. Det er vigtigt, at du altid kan se de tekniske muligheder for, hvordan produktionen kan optimeres...

Derfor kræver jobbet en god ballast som maskinarbejder e.lign. Hvis du samtidig har prøvet at være på leverandørsiden, er du det perfekte match. Du vil selv komme til at have en række kunder, som du skal varetage og udvikle forretningsmæssigt, dette skal dog ske gennem din egen tekniske formåen. Det vil med andre ord være din faglige formåen sammen med din egen personlighed, der driver dine kunder.


Målsætning

Vi lægger vægt på at sælge kvalitetsprodukter og at kunne råde og vejlede vore kunder på et højt teknisk niveau.


Kvalifikationer

Initiativrig, teknisk minded konsulent, der er vant til selvstændigt arbejde, og som sætter kundeservice i højsædet. Ansøgere med erfaring fra tilsvarende job i branchen vil blive foretrukket.


Vi tilbyder

Du får et job i en virksomhed, hvor du får stor mulighed for at afprøve dine evner og ideer i praksis og udvikle dig personligt. Desuden kvitterer vi med et spændende og krævende job med et af branchens stærkeste produktsortimenter, hvor du selv er med til at skabe rammerne, gode kolleger, konkurrencedygtige lønforhold, og personalegoder, der blandt andet omfatter sundhedsforsikring, pensionsordning, fri bil, pc-ordning og telefonordning.


Er du interesseret i stillingen, og kan du se dig selv som den, der kan gøre en positiv forskel, så send os din skriftlige ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Løftgaard på telefon 46986722 eller mail hl@kj.dk, ansøgning sendes til nedenstående adresse.

Herluf Trolles Vej 3, 5220 Odense SØ
Att.: Jette Dalsgaard Jørgensen
E-mail: jdj@kj.dk

KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.031