23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HYTOR ny leverandør af oil skids til Howden

Howden Danmark har valgt HYTOR som ny leverandør af oil skids. Oil skids er vigtige komponenter i Howdens anlæg, og der stilles derfor særlige krav til leverandøren.

Howden Danmarks krav har blandt andet været, at der skal være nem adgang til komponenterne i skabene, så de er lette at servicere. Systemerne skal være dubleret. Komponenter, som indgår i oil skids, skal kunne købes i det land, hvor anlæggene skal installeres, for at mindske leveringstiden på reservedele ved evt. break-down eller regelmæssig service. Desuden skal dokumentations-materialet udarbejdes ud fra slutkundens specifikke krav.

Howden Danmark leverer specialdesignede aksial flow blæsere til brancher med krævende luft- og gashåndteringsopgaver, specielt inden for kraftværker, petrokemikalier, minedrift samt stål- og cement fremstilling.

De skids, som HYTOR har leveret, henholdsvis styrer fan bladene på blæserne og smører lejerne til hovedakslen.

HYTOR har i slutningen af 2008 leveret 4 oil skids til et projekt i Finland. Howden Danmark har efterfølgende afgivet ordre på 2 tilsvarende oil skids til et projekt i Polen og 16 til et projekt i Rumænien.


Yderligere info:
Teknisk konsulent Jimmi Højrup, tlf. 7614 1900
HYTOR A/S, afd. for Procesteknik

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Send til en kollega

0.046