23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4 nye medarbejdere ansat i Amada Denmark.

Amada har mere end 60 års erfaring i tæt samarbejde med vores partnere og kunder i maskinindustrien, og er stolte over at have serviceret og leveret til det danske marked i over 30 år.

Amada Denmark arbejder direkte med kunderne på alle områder, herunder maskiner, service, værktøj, software samt system- og maskinløsninger.
Desuden bliver Amada Denmark understøttet af nøglemedarbejdere fra Amada England på områder som ekstra manpower, materialer, værktøjsproduktion og finansiering. Som markedsledende i England har Amada over 30 års erfaring med at hjælpe kunder til en succesfuld forretning, og er kendt for høj kvalitet på service og support.

Totalt har vi over 150 teknikere, som er tilgængelige til at svare på spørgsmål om maskiner, værktøj, software og reservedele. Med den nye markedsledende service og supportstruktur, opfyldes de krav og ønsker Amada´s kunder har til et moderne produktionsmiljø. Amada Denmark er netop blevet styrket med ansættelsen af 4 nye medarbejdere, for at udvide Amada på det danske marked.

Salgsafdeling:
2 nye Sælgere hos Amada Denmark!
Henrik Myrholt og Mark Sørensen er begyndt hos Amada Denmark. Begge har fået meget grundig oplæring hos Amada i England, og er nu klar til at besøge, og rådgive kunderne i deres respektive område.

Henrik Myrholt er ansat som Area Sales Manager Fyn & Sjælland. Henrik har mange års salgs erfaring i området og fra lignende virksomheder som Amada.
Mark Sørensen er ansat som Area Sales Engineer for hele Danmark, men vil overvejende operere i det nordlige Jylland. Han er ny i salg, men yderst entusiastisk og flittig.

Serviceafdeling:
2 nye Montører hos Amada Denmark!
Morten Henriksen og Steffen Kristensen er begyndt hos Amada Denmark. Begge har fået meget grundig oplæring hos Amada i England og er nu klar til at servicere kunderne i hele Danmark.

Amada Danmark har ansat Morten Henriksen som laser tekniker. Han har arbejdet med elektriske systemer, inden han startede hos Amada Denmark.
Amada Danmark har ansat Steffen Kristensen som kantpresse tekniker. Han har arbejdet med elektriske kølere til industrien, inden han startede hos Amada Denmark.

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Send til en kollega

0.034