23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Edge-Team har udvidet deres produktlinje

Radan er verdens førende CAM software leverandør og tilbyder en stor program-pallette til programmering af blandt andet laserskære, vandskære, revolverstanser og kantbukkere

Verdens førende CAM software til pladeindustrien
Radan er verdens førende CAM software leverandør og tilbyder en stor program-pallette til programmering af blandt andet laserskære, vandskære, revolverstanser og kantbukkere.
Mere end 35 år på markedet og et tæt samarbejde med kunderne gør, at Radan tilbyder unikke produkter, der mindsker programmeringstiden, materiale forbruget og programmeringsfejl.

Radan hjælper med at få det fulde overblik over hele pladeproduktionen og mindsker materialespildet markant.

Styrket position i CAD/CAM branchen
Med Radan i produktlinjen slår Edge-Team sig for alvor fast som det naturlige valg, når det kommer til spørgsmålet om software til produktionsvirksomheder i metalbranchen. Vi kan tilbyde markedets bedste og mest fleksible software til alle typer metalbearbejdningsmaskiner”, fortæller Torsten Mandrup fra Edge-Team.

Edge-Team har ikke blot har udvidet med et nyt produkt, men også har fået en betydningsfuld know-how og viden ind i virksomheden. Den tidligere forhandler af Radan CAMSoft er blevet en del af Edge-Team, og CAMsofts medarbejdere forsætter i Edge-Team regi, hvilket betyder at supportteamet allerede besidder den specialiserede viden inden for tyndplade-produktion og for Radan, som er afgørende for at være en stærk samarbejds¬partner for produktions¬virksomheder i metalbranchen.

”Vi har et professionelt supportteam, som sikrer, at kunderne får den rette hjælp. F.eks. har supportmedarbejderne, der arbejder med Radan, erfaring i CAM programmering, CAD konstruktion, produktion, undervisning og support. De har indsigt i de daglige udfordringer, som kunden står med og er derfor den rigtige samarbejdspartner”, siger Torsten Mandrup.
Edge-Team kan tælle 10 års erfaring i branchen, som gør dem specialiserede i at levere og supportere CAD og CAM systemer til det industrielle marked.

Radan er ved at videreudvikle på porteføljen af produkter, hvilket betyder, at det danske marked vil være en del af den nye generation af Radan løsninger og produkter.

Euro Blech
I forbindelse med den netop afholdte Euro Blech messe i Tyskland kører Edge-Team en særlig kampagne. En Competitor Upgrade kampagne. Du kan læse mere om denne særlige kampagne på Edge-Teams hjemmeside eller ringe til Edge-Team på 70 200 392

Se mere om Radan: http://www.edge-team.com/produkter/radan

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.063