23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Typegodkendelse af Eilersen 5024G vejeterminal

Med OIML certificeringen af den nye generation digitale vejeterminaler, viser Eilersen Electric A/S den digitale fremtid for vejeceller, vejeterminaler og vejesystemer.

Den nye vejeterminal type 5024G er udviklet på baggrund af input fra en række nøglekunder samt Eilersens indgående viden omkring vejeapplikationer.
Vejeterminalen er fulddigital og kommunikerer direkte med Eilersen digitale vejeceller og betjenes via det kapacitive touch keyboard og terminalens 5,2” LCD display. Dette sikrer en digital målekæde uden tab af nøjagtighed og gør terminalen ekstra robust og driftssikker selv i hårde industrimiljøer.

Konfigurerbar og fleksibel
Vejeterminalen tilbydes som standard med EtherNet og seriel RS485 interfaces samt analog 4-20mA udgang, men kan som option udvides med Profibus DP, DeviceNet og ProfiNet interface for kommunikation med PLC, PC, stregkodelæsere og andre datasystemer.
Displayet er grafisk højkontrast og de kapacitive funktionstaster styrer alle funktioner nemt og letlæseligt under alle lysforhold, herunder registrering, start/stop, nulstilling, tarafunktion, indtastning af ønskede parametre samt print for håndtering af forskellige processer mv.
5024G terminalen er som standard udrustet med alibifunktion og 4 konfigurerbare 24Vdc I/O. Basisudgaven leveres med software for standard vejeapplikationer, men kan som option leveres i kundespecifikke versioner med specialsoftware til eksempelvis generering af csv filer og PDF filer for brug i batchrapporter og produktionsdokumentation.
Vejeterminalen samles, testes og konfigureres i Eilersens faciliteter i Kokkedal og leveres forberedt for panelmontage eller som option monteret i rustfrit hus.

Verdensledende teknologi
Eilersen er verdensførende inden for digitale vejeceller, vejeterminaler, vægte og vejeløsninger. Eilersen har siden 1969 udviklet, fremstillet og leveret industrielle vejesystemer baseret på den patenterede kapacitive teknologi.
Specielt ”tunge” virksomheder inden for bl.a. fødevare- og farmaceutisk, kemisk og offshore industri har glæde af Eilersens robuste vejeløsninger – og Eilersen har i dag installationer i mere end 85 lande verden over.
Se mere om 5024G vejeterminalen og Eilersen vejeceller på www.eilersen.com

Eilersen Electric Digital Systems A/S
Kokkedal Industripark 4
2980 Kokkedal
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20907134
P nummer: 1008645848

Kontaktperson

FE
Frederik Eilersen
Direktør
job@eilersen.com

Send til en kollega

0.047