23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Redesign beskytter poresøger

Sikker poresøgning ved højspændingsmetoden

Når man arbejder i marken, kan det foregå på ujævnt terræn hvor der kan være risiko for at falde. Hvis det skulle ske, og man samtidig holder godt fast i sin poresøger så man lander med sin vægt på håndtaget, kan apparatet blive ødelagt.

Denne risiko har fået Elcometer til at udvikle deres poresøger model 280 DC, og gøre den endnu mere robust ved at udstyre den med en ekstra støttestang, og samtidig flytte ringen til fastgørelse af skulderstoppen op øverst på den nye støttestang.

Dette tiltag minimerer risikoen for at poresøgeren bliver alvorligt beskadiget hvis man skulle være så uheldig at falde mens man har den i hånden.


Model 280 DC er en er robust, stødsikker og vandtæt stavporesøger der arbejder ved højspændingsmetoden. Allerede inden førnævnte forbedring var poresøgeren ekstremt sikker hvilket ikke mindst skyldes ribberne på håndtaget, der sikrer mod krybegnister, samt den dobbelte sikkerhedskontakt, de klare LED ‘er, skærmikonerne og summeren der indikerer at højspændingen er aktiveret. Model 280 DC har en integreret spændingsberegner, der automatisk indstiller den korrekte spænding i forhold til coatingens tykkelse. Man kan dog også vælge at indstille spændingen manuelt.

Poresøger model 280 DC kan måle op til 25 mm tykke coatinger og er egnet, selv hvis coatingen er fugtig, beskidt eller let ledende. Med den avancerede elektronik der på sikker vis genererer højspændingsimpulser jævnstrøm, påvises helligdage i coatinger uden at poresøgeren skal jordes til underlaget. Dette gør den ideel til kontrol af rørledninger og store flader.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.094