23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RMIG skaber facade med 3D-skyggevirkning til Grimsby School of Art

Som en del af en større renovering og udvidelse har Grimsby School of Art fået en ny iøjnefaldende facade af perforerede plader med 3D-skyggevirkende effekt leveret af RMIG.

Grimsby School of Art har netop gennemgået en omfattende ombygning og udvidelse. En del af denne ombygning bestod i at re-designe facaden til Grimsby instituttets nye kunst- og designbygning, så den afspejler studieretningerne i bygningen.

Det er Ryder Architecture der, i samarbejde med en af Grimsby School of Arts kunstvejledere, har stået for at designe den nye facade, som med et tredimensionelt design viser en række overlappende og krydsende terninger.

De perforerede plader til den nye facade er blevet til i et samarbejde mellem Ryder Architecture og RMIG, som har anvendt en avanceret perforerings-software til at skabe det komplekse mønster.

RMIG har fremstillet de nye facadeplader i 3.0 mm aluminium, og det detaljerede mønster med 3D-skyggevirkning er produceret ved hjælp af en række cirkulære perforeringer. Efterfølgende er pladerne anodiseret både for at give en ikke-reflekterende overflade, der viser designet klart og samtidig for at tilføje en beskyttende overflade. Desuden er der tilføjet baggrundsbelysning bag facaden.

De perforerede plader til Grimsby School of Art er leveret under RMIGs City Emotion program, der er for arkitekter og bygherrer, som sætter pris på smukt og innovativt bygningsdesign. RMIG City Emotion-programmet indfanger passionen for kreativt urban design ved at tilbyde innovative teknologier og materialer.

Du kan læse mere om projektet ”Grimsby School of Art” på RMIGs City Emotion website.

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Kontaktperson

MFD
Majken Falkenberg Dohn
Group Marketing Manager
mfd@rmig.com

Send til en kollega

0.063