23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Royalt besøg hos TRECO A/S

I forbindelse med regentparrets sommertogt 2014, blev der aflagt besøg hos TRECO A/S.

TRECO A/S i Aalestrup havde i fredags fundet den røde løber frem. Kongehuset havde, som en del af deres sommertogt 2014, annonceret deres ankomst til en rundvisning i produktionslokalerne hos den vesthimmerlandske produktionsvirksomhed.
Administrerende direktør Preben Pedersen, og Produktionsdirektør Per Therkildsen stod klar til at modtage prinsgemalen ved TRECO’s hovedindgang. Og efter en kort introduktion blev H.K.H. Prins Henrik budt velkommen indenfor til en guidet tur rundt på fabrikken.

Stor interesse
- Prinsgemalen var meget interesseret i detaljerne omkring de forskellige produktions processor. Og i særdeleshed også i, hvordan TRECO var i stand til at sælge og levere deres løsninger på det globale marked. Der var blandt andet stor forundring over at TRECO kunne få store ordrer fra udlandet. Derudover også en længere samtale omkring TRECO’s datterselskab i Vietnam, som pt. beskæftiger 50 mand. Kommer det fra Preben Pedersen, som stod for den officielle del af rundvisning.

Medarbejderne på TRECO har set meget frem til denne dag. Det kræver en hel del ressourcer at forberede et royalt visit, men ifølge Preben Pedersen har det været hele indsatsen værd.
- Det har været en stor ære at få lov til at byde H.K.H. Prins Henrik indenfor i vores virksomhed. Vi er glade og stolte over den interesse der blev vist for TRECO, og vi håber, at han har nydt besøget lige så meget som os, afslutter Preben Pedersen.

TRECO A/S
Elmegaardsvej 3
9620 Aalestrup
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87210715
P nummer: 1000706988

Send til en kollega

0.047