23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reich koblinger

Reich en vedren af koblinger i samarbejde med Technoflex

Kompetence i power transmission siden 1946.

For mere end 65 år har REICH-KUPPLUNGEN i Bochum produceret en bred vifte af klokobling. Et af de udestående funktioner og essentielle kvalitet faktorer er vores in-house udvikling og fremstilling af elastomere elementer. Alle kraftoverføring elementer er fremstillet på topmoderne produktionsanlæg. In-house prøvestande og inspektion faciliteter af højeste tekniske standarder garanterer høj kvalitet og lang levetid transmissionsprodukter fra REICH-KOBLINGER.


Familievirksomheden har udviklet sig til en internationalt anerkendt specialist i power transmission, der producerer under navnet REICH KOBLINGER. vridningsmæssigt elastiske koblinger, som hovedsageligt er forbundet med forbrændingsmotorer til stationær og mobil brug som - eksempelvis skibe, køretøjer, tog, maskiner m.m.

Vores specialer tæller også siden 1953 sin egen udvikling og produktion af elastomerer og gummi komponenter.

Brugen af ​​dyre testudstyr samt hardware og software (for simulering, beregning og konstruktion) bidrager til, at under navnet opstår Rige koblinger med kunden skræddersyede høj kvalitet og holdbare drev komponenter i tæt samspil.

Technoflex ApS
Industrivej 21
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29516227
P nummer: 1012210392

Kontaktperson

SM
Søren Mortensen
Direktør
+45 87244545 sm@technoflex.dk

Send til en kollega

0.031