23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny standard for måling af baggas

Verdensnyhed fra Orbitalum hos Svejsehuset. Den nye baggasmåler ORBmax giver konkurrenterne baghjul på hastighed og kan som det første måleinstrument af baggas lagre data.

Den tyske producent af svejseløsninger til rørinstallationer Orbitalum har udviklet et nyt avanceret måleinstrument til baggasmåling. ORBmax hedder produktnyheden, som havde verdenspremiere på ”Schweissen & Schneiden” i Essen i fjor.

Måleinstrumentet fra Orbitalum er nu klar til salg og bliver i Danmark forhandlet af Svejsehuset A/S i Aarhus.

Måleinstrumentet bliver typisk anvendt i forbindelse med certificeringssvejsning i rustfrie rør fx til proces- og fødevareindustri samt tanke. Det er svejseopgaver, hvor kravet til ensartet svejsning er ekstremt højt. Og forudsætningen for at opnå et korrosionsfast resultat er kort fortalt et lavt oxygenniveau.

Hurtig og smart måler
”Hvor svejseoperatøren før skulle stå i flere minutter og vente på, at baggasmåleren blev varmet op, kan ORBmax bruges straks. Og som noget nyt kan baggasmåleren lagre data på datakort,” forklarer direktør Lars Jakobsen fra Svejsehuset.

Brug af baggasmåler medvirker typisk til et lavere gas- og tidsforbrug, fordi en nøjagtig svejsning reducerer behovet for efterbehandling.

”Med de egenskaber ORBmax har, skaber virksomheden yderligere effektiviseringsgevinster ved at bruge det nye måleinstrument. Ud over at baggasmålen virker straks uden opvarmning, vil den lagrede datahistorik helt sikkert kunne udnyttes i arbejdet med at sikre præcision og ensartethed i svejsearbejdet,” siger Lars Jakobsen.

Den nye baggasmåler kan kobles sammen med alle svejsemaskiner fra Orbitalum.

Svejsehuset A/S
Jens Juuls Vej 15
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12614241
P nummer: 1000416281

Kontaktperson

LJ
Lars Jakobsen
Indehaver
lj@svejsehuset.dk

Send til en kollega

0.047