23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trelleborgs tætninger er udvalgt af CONMED

CONMED Corporation, et globalt medicotechfirma, har valgt Trelleborg Sealing Solutions som leverandør af tætninger til deres nye Hall 50™ Powered Instruments System.

Trelleborg Sealing Solutions har bidraget til CONMEDs udvikling af TRI-SEAL™ teknologien, som yder tredobbelt tætning og dermed beskytter instrumenter mod indtrængen af fugt og gør dem kompatible med automatisk rengøring og sterilisering. Hall 50™-instrumenterne har indtrængningsbeskyttelse klasse IPX 6 og 8 og anvender højtydende lavfriktionstætninger fra Trelleborg for at modstå indtrængen af fugt, når de udsættes for vandstråler og nedsænkning. Derudover reducerer tætningerne vibrationer, hvilket giver bedre instrumentkontrol og minimerer træthed under længere tids brug.

Peter Hahn, Business Unit President, Trelleborg Sealing Solutions Marketing Americas, udtaler: “Vi er glade for at CONMED gør brug af vores over 50 års erfaring og betragter Trelleborg Sealing Solutions som en førende samarbejdspartner. Vores tætningsdesign til CONMEDs nye instrumenter forhindrer indtrængen af damp og væsker under autoklave- og steriliseringsprocesser. Vi ser frem til i et fortsat tæt samarbejde med CONMED at udvikle og levere innovative produkter med reduceret friktion, længere levetid og let montering.”

“Vi var på udkig efter en pålidelig og ansvarlig tætningsleverandør og Trelleborg Sealing Solutions lever op til kravene. Vi har de samme værdier og en filosofi der går ud på konstant udvikling og forbedring af produkter til vores instrumenter som dermed sætter en ny standard for kvalitet og ydeevne, hvilket vi har opnået med vores Hall 50™ System,” siger Jordan Turner, Senior Global Product Manager, Capital Products, CONMED.

Læs mere

Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S
Forbindelsesvej 4
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76948615
P nummer: 1001594882

Kontaktperson

TD

Send til en kollega

0.047