23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan man tro på at noget er gratis?

Gratis CAM og gratis NC-kode. Edge-Team kører en helt særlig kampagne.Det drejer sig om et gratis fuldt funktionsdygtigt 2 ½ CAM system til basisbearbejdning, som kan generere NC-koder.

Ja! Gratis CAM og gratis NC-kode
Edge-Team lancerede en helt særlig kampagne på den nylige afholdte messe Værktøjsmaskiner – nemlig et gratis produkt Edgecam Essentials Workflow. Det drejer sig om et fuldt funktionsdygtigt 2 ½ CAM system til basisbearbejdning, hvor man kan generere NC-koder til 3-aksede bearbejdningscentre og drejebænke.
Edge-Team kører kun denne kampagne i en begrænset periode, hvor du har muligheden for at få et CAM system til at generere NC-koder – helt uden omkostninger. Systemet henvender sig til virksomheder, som har spåntagende CNC-maskiner både til drejning og fræsning. Det er et brugervenligt system, der kan arbejde med både 2D- samt 3D-data. Selve CAM systemet bliver udviklet af Edgecam fra England. Edgecam er en del af Vero-koncernen, som er førende leverandør af CAM systemer.

Der er ingen bondefangeri
Det er en alletiders mulighed for at booste industrien ved at optimere de overraskende mange produktioner, der kører uden CAM system, påpeger Edge-Team. Fordelene er store både i forhold til den optimale udnyttelse af de dyre indkøbte maskiner samt effektiviteten i produktionen. Netop det ønsker Edge-Team at vise.
Men man binder sig absolut til intet, fremhæver Edge-Team, så virksomhederne må ikke tøve med at benytte sig af dette særlig tilbud. Hvad enten de intet CAM system har og ønsker et, eller de har et andet, men ønsker at prøve kræfter med Edgecam.
Edge-Team påpeger vigtigheden af, at komme godt i gang. Og netop fordi, de ønsker at sikre kunderne succes med opstarten, indeholder kampagnepakken ligeledes 1 dags gratis kursus i programmet samt gratis support den første måned.

se mere her: http://www.edge-team.com/files/EEW_Edge-Team.pdf

Ring på 70 200 392 for at høre mere eller se http://www.edge-team.com/essentials-workflow

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.047