23948sdkhjf
Del siden
Annonce

bowitek åbner kontor i Århus

Flere virksomheder efterspørger praktiske løsninger på sikkerhed og lettere CE-Mærkning. For at imødeset dette åbner bowitek kontor i Århus.

Flere danske virksomheder anvender bowitek, i forbindelse med CE-mærkning af maskiner og anlæg. For at gøre det lettere og billigere for kunderne, at få gjort deres produktion sikker, har bowitek åbnet kontor i Århus.

Mange har indset, at det er dyrt, selv at fastholde en medarbejder(stab), som tager sig af dette område. Derfor vælger flere et samarbejde med bowitek, hvor opgaverne løses på tværs af organisationen - både hos kunden og/eller fra kontoret.

I stedet for megen rådgivning kommer bowitek med praktiske forslag til sikkerhedsmæssige løsninger - løsninger som er klar til implementering. Man kommer dermed hurtigt i mål med CE-mærkning og sikkerhed på et anlæg.

Medarbejderne hos bowitek følger konstant den teknologiske udvikling, og udvider løbende kompetencerne. Der arbejdes dagligt med maskinsikkerhed, risikovurdering, sikkerhed på procesanlæg, sikkerhedsrelaterede styresystemer, CE-mærkning og brugsanvisninger.

Du er velkommen i vores Århus kontor på Langdyssen 5, 8200 Århus N. Hovednummeret er det samme: +45 27 880 660.

Bowitek ApS
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32471595
P nummer: 1015555862

Send til en kollega

0.032