23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Godt regnskab fra Maskinsikkerhed ApS

Maskinsikkerhed ApS har altid haft sorte tal på bundlinjen. I 2011 nåede vi næsten en fordobling i omsætning og antal medarbejdere og et tilfredsstillende overskud.

”Vi lavede en del investeringer i nyt kontor, nyt IT, nye medarbejdere, ligesom vi satte flere udviklingsprogrammer i gang. Vores kunder forventer, at vi er helt opdateret med regler, krav og standarder, og gerne på forkant. Det koster, men hører med til vores virksomhed: Kunderne kan jo ikke bruge et næsten rigtigt svar, når vi siger ”at nu er alle krav opfyldt”. Vi bærer et stort ansvar.” oplyser ejer og direktør Hans Morten Henriksen.

Vores kunder er alle typer og størrelser af maskinfabrikanter og produktionsvirksomheder, både små og meget store. Alle har skåret ned, og køber kun det absolut nødvendige. Vi har klaret krisen ved at fokusere på kerneforretningen og arbejder næsten udelukkende indenfor maskinsikkerhed, el-sikkerhed, CE-mærkning, brugsanvisninger for maskiner mv.

Opgaverne er sikring af maskiner, skrivning af risikovurdering, indkøb af maskiner og procesanlæg, kontrol, generel rådgivning herom samt en større kursusforretning. Overtagelsen af BomanCE har også bidraget positivt i 2011.

”Vi er startet flot i 2012, med rekord i ordreindgang i første kvartal, så ambitionen er at 2012 skal være på mindst samme niveau som 2011. Og det ser fornuftigt ud”, slutter ejer og direktør Hans Morten Henriksen.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Send til en kollega

0.047