23948sdkhjf

Smedegods

Tilbage til virksomhedsprofilen.

ProMetal leverer kundespecifikke smedede emner efter mål eller tegning – det kan typisk være aksler, diskeringe eller flanger, men vi leverer også en del sværvæggede tryktanke og andre komplekse emner efter tegning.

Vi kan levere det som ubearbejdet rågods eller grov-/skrubdrejet gods, eller som fuldt færdigt emne, færdigbearbejdet og evt. malet.
Materialerne er mange, lige fra kulstofstål til duplex og super duplex – og vi leverer altid med de tests som I specificerer, f.eks, ultralydstestet, MPI eller radiografi.

Vi leverer også materiale som er dobbeltcertificeret til både ASME / EN hvis I ønsker at lægge noget på lager og endnu ikke kender slutbrugerens krav. Ligeledes kan vi tilbyde levering af ekstra teststykker af materialet såfremt der er forventning om, at man engang i fremtiden ønsker at lave ekstra test på materialet.

Vores tætte samarbejde med værkerne, og mange opgaver hos hver enkelt producent, gør, at vi er en værdsat og betydelig samarbejdspartner. Det sikrer, at jeres opgaver prioriteres højt – uanset opgavens størrelse.

Der findes flere former for smedegods og flere måder at smede på:

Når man producerer smedede ringe, fremstilles disse oftest på en ringvalse, hvor man varmer en klump råmateriale med den ønskede vægt op til det er rødglødende, og herefter placeres det i ringvalseværket, hvorefter man valser til ringen har den rette form.

Når man producerer større smedede emner, som f.eks. flangeaksler, bruger man primært et hammerværk eller en presse til at trykke den glødende klump, imens man vender og drejer den, til den har den rette form og de rette dimensioner.

Endeligt kan man også ”sænksmede”, som foregår ved hjælp af en form. Denne proces kan minde en del om støbeprocessen.

Efter enhver smedeproces, skal man sørge for en kontrolleret afkøling, eventuelt i kølebade, og ligeledes en eventuel efterfølgende kontrolleret varmebehandling.

Med ProMetal som partner aktiveres et stort netværk at producenter med hvert sit speciale – både når det gælder innovation og fremstilling.

Læs mere om vores smedegods på vores hjemmeside.

Kontakt ProMetal for yderligere information om smedegods.

Fakta om ProMetal A/S

Adresse
ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 70272222 & 63404040

Fax: +45 70272231 & 63404049

CVR nummer: DK26777232

P nummer: 1009309698

Ansatte: 6

Certifikater: Achilles JQS

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anette Munk
Afdeling: Salg - ventiler
Stilling: Produktchef
Direkte telefon: +45 63 4040 42

Carmen Mihaela Daniliuc
Stilling: QC & Salgsbackup
Direkte telefon: +45 63 4040 46

Leif Munk
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 63 4040 41

Send til en kollega

0.032