23948sdkhjf

Ventiler

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Ventiler er et essentielt og vigtigt redskab for bl.a. regulering og afspærring af flow.

ProMetal tilbyder en bred vifte af ventiler – primært kundespecifikke, men også standard ventiler, både til industrien, på land og offshore, der tilgodeser en lang række anvendelsesmuligheder under forskellige driftsforhold.
Vi kan både tilbyde enkeltstyksventiler og samlede pakker med flere forskellige ventiltyper og kundespecifikke ventiler – altid i henhold til internationale standarder og kundens specifikationer.

Vi leverer ventiler til mange forskellige industrier, herunder offshore, olie/gas, raffinaderier, skibe, anlægsbyggerier, fjernvarme og distribution, og vi har stor viden om, hvordan ventilerne skal bruges i de forskellige situationer.

Vores ventiler omfatter bl.a. reguleringsventilerafspærringsventiler og sikkerhedsventiler, samt diverse tilbehør til ventiler, såsom aktuatorerlyddæmpere og låsesystemer. Herunder opdeles ventilerne igen i underkategorier, som eksempelvis fjeder- og pilotstyrede sikkerhedsventilerbutterflyventilerskydeventilerkugleventiler og meget andet. Desuden er vi leveringsdygtige i sprængplader til enten isolering af sikkerhedsventiler eller som selvstændige beskyttelsesenheder.

Der kan være flere krav, der skal opfyldes, når man vælger ventiler, som afhænger af den applikation ventilen skal anvendes i. Uanset hvilke krav I har i forhold til miljø, belastning, tryk, temperatur og andre driftsforhold, leveres vores ventiler i alle typer materialer alt efter hvilken applikation, medie og driftsforhold den skal passe til. Vores leverandører kommer fra Europa, og vores ventiler følger alle de internationale standarder så som ASME, API, NORSOK, DIN, EN m.fl.

Det er ikke uden betydning, hvilken ventil man vælger. Vi står altid til rådighed med en dialog omkring applikationen i forsøget på at tilbyde jer den mest optimale løsning, når I er på udkig efter ventiler.

Vi er et vidensbaseret firma, med et bredt netværk og vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit projekt.

Kontakt ProMetal A/S for nærmere oplysninger om ventiler.

Fakta om ProMetal A/S

Adresse
ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 70272222 & 63404040

Fax: +45 70272231 & 63404049

CVR nummer: DK26777232

P nummer: 1009309698

Ansatte: 6

Certifikater: Achilles JQS

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anette Munk
Afdeling: Salg - ventiler
Stilling: Produktchef
Direkte telefon: +45 63 4040 42

Carmen Mihaela Daniliuc
Stilling: QC & Salgsbackup
Direkte telefon: +45 63 4040 46

Leif Munk
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 63 4040 41

Send til en kollega

0.141