23948sdkhjf

Plastspande og bøtter - Dican® Premium

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Dican® Premium plastspande er en del af vores sortiment indenfor høj kvalitets plastspande. Denne serie af spande finder stor anvendelse indenfor især fødevareindustrien, men er også meget anvendt indenfor non-food sektoren.

Premium serien inkluderer mange forskellige typer af plastspande, herunder varianter der er specielt velegnet til hot-filling, fødevarer med højt fedtindhold og også tungt indhold.

Vi tilbyder plastspandende i næsten alle farver, også i transparent, ved bestilling af større antal plastspande og som standard fås de i hvid.Vi kan også tilbyde IML- eller offsettryk hvis du ønsker firmaets logo eller lignende på plastspandende.

Plastspandende er fremstillet i fødevareegnet PP plast og opfylder HACCP standarderne. Lågene kan fremstilles i både PP og PE plast. Vi kan også tilbyde plastspandevarianter der har UN-godkendelse, hvis dette er påkrævet i de enkelte miljøer.

Netop disse plastspande har også små detaljer der gør dem unikke, f.eks. er alle låg forsynet med et praktisk klik-system, som sikrer at plastspandende altid er sat rigtigt på, samt pilfingersikring for ekstra sikkerhed.

Læs også mere om disse plastspande på vores hjemmeside.

Fakta om STOK Emballage K/S

Adresse
STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kerteminde Kommune

Telefon: +45 72 200 700

CVR nummer: DK16427284

Certifikater: BRC

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ditte Vind Nielsen
Stilling: Key Account Manager

Ditte Vind Petersen
Stilling: Sales Manager

Jytte Damsgaard
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 70 271 275

Stine Höllmer
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.094