23948sdkhjf

Svingkraner

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Demag søjle og svingkraner er et omkostningsbesparende supplement til integrerede systemer til håndtering. I mange tilfælde er dette håndteringsudstyr ofte den mest økonomiske løsning. Dette gælder for oplagspladser, på læsseramper, eller i bygninger, hvor andet udstyr kan ikke installeres på grund af strukturelle begrænsninger.

Dine fordele ved at benytte Demag søjle og vægsvingkraner
• Nem betjening
• Maksimal driftssikkerhed
• Nem montage
• Levering indeholder komplet elektrisk udrustning.
• Aflåselig hovedafbryder

D-MOS mobil søjlesvingkran (op til 500 kg)
Velegnet til arbejdspladser, der er genstand for hyppige ændringer, da kranen er let tilpasses til nye krav, eller kan simpelthen flyttes sammen med arbejdspladsen. Placeringen af kranen kan ideelt set tilpasses til kravene i den aktuelle arbejdsopgave. D-MOS kraner er også særdeles velegnet til vedligeholdelse eller ombygning.

KBK søjle monteret krøjemekanisme kran (op til 1000 kg)
KBK svingkraner har en høj belastningsevne og rækkevidde i forhold til deres dødvægt. Den lave vægt og brugen af KBK skinneprofiler som udlægger giver let og ubesværet håndtering.

KBK søjlesvingkraner leveres også i “kort” udgave
Den lave frihøjde resulterer i en løftehøjde gevinst på 290 mm i forhold til standard design. Hvad enten det er for den lave frihøjde, modernisering foranstaltninger eller ændringer i anvendelsen af bygningen, vores "korte" enheder er den perfekte løsning i mange tilfælde.

KBK søjlesvingkraner med 2 udlæggere (op til 1000 kg)
Effektiv løsning med en søjlesvingskran med to udlæggere med samme pladsbehov som søjlesvingkran med en udlægger. Fire forskellige svingordninger er til rådighed for den perfekte udformning af arbejdspladsen. Effektiviteten af specifikke proces sekvenser kan forbedres, og på samme tid, gennemføres økonomisk.

D-AS søjlesvingkran (op til 2000 kg)
Letvægt design og lav frihøjde gør denne søjlesvingkran egnet som universal kran på mellemlang rækkevidde og til belastninger på op til 2000 kg.

D-GS søjlesvingkran (op til 1000 kg)
Søjlesvingkraner tilbyder en betydelig fordel, hvor flytning af udlæggeren er ikke hæmmet af vægge, søjler og lignende forhindringer: Drejeradius dækker området nx 360 °. D-GS søjlesvingkraner til belastninger på op til 1000 kg har særligt lav frihøjde og kompakte dimensioner. De er velegnet, når maksimal løftehøjde er nødvendig, og der kun er begrænset frihøjde til rådighed.

D-TS søjlesvingkran (op til 5000 kg)
Denne søjlesvingkran er den universelle løsning til middel belastninger på op til 5000 kg. Den lave byggehøjde giver særlig lang hejsehøjde. Den kan også være drevet af en valgfri elektrisk krøjemotor for nem betjening.

D-MS søjlesvingkran (op til 10 000 kg)
Denne søjlesvingkran er udstyret med en høj lasteevne for en lang udlægger. Den Den lave byggehøjde giver særlig lang hejsehøjde. Den kan også være drevet af en valgfri elektrisk krøjemotor for nem betjening.

KBK vægsvingkran (op til 1000 kg)
Den afgørende fordel ved vægsvingkraner er, at de ikke kræver gulvplads, da de er monteret på bærende beton vægge, søjler eller maskiner og anlæg. De er særligt nemme at installere, da beslaget er klar til at blive monteret som en enhed og fjerner enhver kompliceret tilpasnings. KBK vægsvingkraner er egnet til de lavere belastninger på op til 1000 kg.

KBK vægsvingkraner kan også leveres i “kort” udførsel for områder med lav frihøjde
Den lave frihøjde resulterer i en løftehøjde gevinst på 290 mm i forhold til standard design. . Hvad enten det er for den lave frihøjde, modernisering foranstaltninger eller ændringer i anvendelsen af bygningen, så er vores "korte" enheder den perfekte løsning i mange tilfælde.

D-AW vægsvingkran (op til 2000 kg)
D-AW vægsvingkran er Universale løsning i de lave belastninger på op til 2000 kg. Den lave dødvægt gør det nemt at flytte udlæggeren selv under belastning. Takket være deres lave frihøjde dimension, kan de også bruges, hvor der er behov for stor løftehøjde på trods af en lav loftshøjde.

D-GW vægsvingkran (op til 10 000 kg)
Beregnet til brug med Demag kædetaljer eller Demag wiretaljer i forbindelse med deres lave frihøjde og høje belastninger, D-GW søjlesvingkraner egner sig til en bred vifte af opgaver.

Kontakt os for yderligere information

Fakta om Demag Cranes

Adresse
Demag Cranes
Baldersbuen 37
2640 Hedehusene

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 44828400

Fax: +45 44828402

CVR nummer: DK49106912

Ansatte: 70

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Engholm
Afdeling: Salg
Stilling: Product Manager - Kraner og drives
Direkte telefon: +45 44828441

John Holst Eggers
Afdeling: Salg/Service - Sjælland
Stilling: Servicemanager - Sjælland
Direkte telefon: +45 40531306

Leif Holmskov
Afdeling: Salg
Stilling: Product Manager - KBK og kædetaljer
Direkte telefon: +45 44828432

Thorsten Bek

Send til en kollega

0.078