2.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål
:
Tjenesteydelser
Primær klassifikation
(
cpv
):
72000000
It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
Supplerende klassifikation
(
cpv
):
35125200
Tidskontrolsystem eller apparat til arbejdstidsregistrering,
48332000
Programpakke til tidsplanlægning,
48450000
Programpakke til tidsregnskab eller personalestyring
2.1.2.
Udførelsessted
Postadresse
:
Folketinget
By
:
København K
Postnummer
:
1218
Landsdel (NUTS)
:
Byen København
(
DK011
)
Land
:
Danmark
Yderligere oplysninger
:
Kontrakt om levering af et tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystem. Udbuddet omfatter en kontraktvedrørende anskaffelse, drift, vedligeholdelse og support af et cloudbaseret tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystem for omkring 500 medarbejdere på mere end fem forskellige overenskomster og dertil hørende arbejdstidsaftaler. Løsningen skal understøtte følgende funktionsområder: 1. Komme-gåtidsregistrering via pc og app 2.Tidsregistrering (inklusive beregning af godtgørelser i timer til opsparing med basis i overenskomster, hvoraf nogle eranderledes end statens overenskomster) 3. Fraværsregistrering 4. Saldi-styring (ferie-, afspadserings- ogomsorgsdagssaldi samt andre tidsstyrede saldi) 5. Rapportering 6. Aktivitetsregistrering 7. Vagtplanlægning Tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystemet skal integrere med Statens Lønløsning, med virk.dk’s NemRefusion og kunne levere data mhp. på rapportering til en eksisterende OLAP-kube, der er i drift on-site hos kunden. Derudover skal tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystemet kunne modtage data fra en ind- og udstemplings-app, der opsamler data fra alle medarbejdere on-site hos kunden.
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms
:
8 000 000,00
DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Yderligere oplysninger
:
Oplysninger om klagefrister: I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud (lov nr. 492 af 12. maj 2010 med senere ændringer), skal klage indgives til Klagenævnet for Udbud inden følgende klagefrister: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efterafsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2. I andresituationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamiskindkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. 3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og ud-budslovens § 171, stk. 4. 4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgivestil Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt under-rette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk.1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er klfu@naevneneshus.dk. Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/.
Retsgrundlag
:
Direktiv 2014/24/EU
Udbuddet er omfattet af udbudsloven (lov nr. 1564 af 15. december 2015 med senere ændringer), som implementerer udbudsdirektivet (direktiv 2014/24/EU).
-
2.1.6.
Udelukkelsesgrunde
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2)
Konkurs
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2)
Korruption
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 1, nr. 2).
Tvangsakkord uden for konkurs
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2)
Deltagelse i en kriminel organisation
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 1, nr. 1).
Aftaler med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 3).
Tilsidesættelse af forpligtelser på miljølovgivningsområdet
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 1)
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 1, nr. 5).
Svig
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 1, nr. 3).
Børnearbejde og andre former for menneskehandel
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 1, nr. 6).
Insolvens
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2)
Tilsidesættelse af forpligtelser på det arbejdsretlige område
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 1)
Aktiver, der administreres af en kurator
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2)
Har afgivet urigtige oplysninger eller tilbageholdt oplysninger, som ikke var i stand til at fremlægge de krævede dokumenter og indhentet fortrolige oplysninger i forbindelse med denne procedure
:
jf. udbudslovens § 136, nr. 3), og forsøgt at påvirke ordregiverens beslutningsproces, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren har fået fortrolige oplysninger, der kan give dem uretmæssige fordele i forbindelse med udbudsproceduren, eller såfremt ansøgeren eller tilbudsgiver en groft uagtsomt har givet vildledende oplysninger, der kan have væsentlig indflydelse på beslutninger vedrørende udelukkelse, vurdering af minimumskravene til egnethed, udvælgelse eller tildeling af kontrakt, jf. udbudslovens § 137,stk. 1, nr. 5).
Rent nationale udelukkelsesgrunde
:
Den økonomiske aktør er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikke-samarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt GPA eller øvrige handelsaftaler, jf. udbudslovens § 134 a.
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren
:
jf. udbudsloven § 136, nr. 1).
Direkte eller indirekte involvering i forberedelsen af denne udbudsprocedure
:
jf. udbudsloven § 136, nr. 2)
Skyldig i alvorlige forsømmelser i forbindelse med udøvelsen af erhvervet
:
jf. udbudsloven § 136, nr. 4).
Tilsidesættelse af forpligtelser på sociallovgivningsområdet
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 1)
Betaling af socialsikringsbidrag
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 3.
Erhvervsvirksomheden er indstillet
:
jf. udbudsloven § 137, stk. 1, nr. 2).
Betaling af skatter og afgifter
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 3.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet
:
jf. udbudslovens § 135, stk. 1, nr. 4).