23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Phc S5R 3-i-en sikkerhedskniv stålskærm, tapesplitter, folie/båndskærer

Stand
Ny
Referencenr.
58S5R
S5 sikkerhedskniv er en spændende opgradering til den brancheførende S4 sikkerhedskniv Dette 3-i-1 værktøj tager S4'erens væsentlige kasseskærings- og tapesplitterfunktioner  og


tilføjer en integreret filmskærer til sikker skæring af krympefolie, plastikstropper, sejlgarn og mere. Dette innovative skæreværktøj reducerer dyre knivskader og gør kasseskæring sikkert, nemt og behageligt.


Den faste stålskærm vil ikke bøje, eller knække som andre, og er designet til at beskytte brugeren. Beskytteren fungerer også som en guide til at udføre det perfekte snit hver gang, og gør selv en nyansat til en ekspertskærer med det samme.


Den unikke vinkel på bladet er indstillet specifikt for at undgå at beskadige indholdet i æsken. Plus, den alsidige S5 har tre bladdybdepositioner for at øge effektiviteten; topskæring, lav og dybt skæring.


Brugere finder også ud af, at brug af den kraftige tapesplitter, mens kasser åbnes, forhindrer yderligere skader og forlænger bladets levetid. S5 Safety Cutter sælges i grøn til højrehåndede brugere og rød til venstrehåndede brugere.
AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26000661

Send til en kollega

0.094