23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Holmatro Multi Purpose Cylinder Donkraft

Udløber
2. marts 2099
Stand
Ny
Producent
Holmatro

Hos Fyns Kran Udstyr er vi stolte af at kunne præsentere vores imponerende udvalg af Holmatro Multi (General) Purpose Cylinder donkrafte. Disse donkrafte er ikke bare almindelige donkrafte - de er alsidige og kan bruges til en lang række formål. Med løftekapaciteter, der spænder fra 5 til 100 tons og slaglængder, der varierer mellem 50 og 250 mm, er vores Holmatro donkrafte det perfekte værktøj til mange industrielle opgaver.

Vores Holmatro donkrafte er designet til at være alsidige og pålidelige, hvilket gør dem ideelle til løfte-, skubbe-, trække- og presseopgaver i forskellige industrielle miljøer. Uanset om du arbejder i bygge- og anlægsbranchen, bilindustrien, eller andre tekniske områder, vil vores donkrafte være en pålidelig og effektiv løsning til dine behov.

Vi har ikke kun fokus på funktionaliteten af vores donkrafte, men også på sikkerheden og brugervenligheden. Med praktiske monteringsmuligheder er installationen af vores donkrafte strømlinet og sikker, hvilket gør dem lette at integrere i dine eksisterende løfteudstyr. Vi tilbyder også et bredt udvalg af slanger og manuelle eller el-hydraulikpumper, så du kan skræddersy din løsning præcis efter dine behov.

Vi forstår, at det at vælge det rigtige løfteudstyr kan være en udfordrende opgave, og derfor står vores erfarne team altid klar til at yde professionel rådgivning og vejledning. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste løsning, der passer til deres specifikke behov og budget.

Sikkerhed er en af vores højeste prioriteringer, og derfor overholder vores Holmatro donkrafte alle gældende sikkerhedsstandarder og -krav. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden af vores produkter, så du kan være sikker på, at du investerer i en pålidelig og sikker løsning, når du vælger vores donkrafte.

Ud over vores imponerende udvalg af donkrafte tilbyder vi også en bred vifte af tilbehør og reservedele, så du altid kan holde dit løfteudstyr i topform. Vi tror på at skabe langvarige relationer med vores kunder, og derfor stræber vi altid efter at levere enestående service og support, både før og efter købet.

Så uanset om du har brug for et kraftfuldt  løfteudstyr til din virksomhed, eller hvis du bare er nysgerrig efter at vide mere om vores Holmatro donkrafte, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.047