23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Integreret kontroller og nem programmering med SMC's nye elektriske lineære enheder

Udløber
3. oktober 2024
Stand
Ny
Producent
SMC
Model
EQFS, EQY
Årgang
2023

SMC Danmark er stolt af at introducere vores seneste banebrydende elektriske linearløsninger. Den nye elektriske linear kugleføring (EQFS-serien) og elektriske cylinder (EQY-serien) kombinerer integreret styring med enkel programmering og åbner døren til en bred vifte af anvendelsesmuligheder takket være dedikeret software.

Med indbyggede kontroller og mulighed for at vælge mellem tre forskellige positioner, tilbyder disse elektriske aktuatorer en kompakt og brugervenlig løsning. De er udstyret med integrerede controllere, der muliggør direkte tilslutning til PLC og computere, hvilket reducerer pladsbehov og behovet for omfattende kabling.

Benjamin Mackenhauer, Regional Sales Manager og ekspert inden for elektriske bevægelsesløsninger hos SMC Danmark, udtaler: "Vores nye elektriske linearløsninger er en perfekt tilføjelse til vores eksisterende sortiment og tilbyder en alternativ løsning til pneumatiske bevægelsesløsninger med sammenlignelig funktionalitet. For dem, der ønsker at arbejde med elektricitet og samtidig sætter pris på enkelheden i pneumatiske systemer samt har et begrænset behov for positionering, er dette den ideelle løsning."

Med SMC's nye elektriske linearaktuatorer bekræfter SMC endnu engang deres engagement i at levere innovative og brugervenlige løsninger, der opfylder kundernes behov inden for bevægelsesløsninger og industriel automation.

 

Find produkterne her.

Er du på hi messen kan du opleve produkterne på vores stand M9540.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031