23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Smartflow blødgøringsanlæg - Når kalken er din fjende nr. 1

Udløber
29. marts 2027
Stand
Ny

Filter-Online er forhandler af adskillige filtreringsløsninger til bl.a. drikkevand, HoReCa-industrien og blødgøringsanlæg til reducering af kalk.

Grundet den høje koncentration af kalk i vandet i store dele af Danmark, har vores Smartflow blødgøringsanlæg vundet indpas i både private danske hjem og i dansk erhverv generelt.

I de danske hjem anvendes Smartflow til at reducere kalken til et passende niveau. Hos Filter-Online anbefaler vi en hårdhed på 4-6 dH°, hvilket giver forbrugeren en tilpas mængde kalk i dagligdagen – men som også stadig er nok til at fjerne tilpas meget kalk, så man ikke kommer til at slås unødigt med tilkalkede kaffemaskiner og brusekabiner, der kan være svære at holde rene med tilkalket vand.

Ikke alene de private anvender blødgøringsanlæg. Danske erhvervskunder anvender anlæggene i deres kantiner, hvor de placeres foran bl.a. kaffemaskiner og opvaskemaskiner – netop for at fjerne kalk og dermed forlænge livet på disse maskiner.

Anlæggene kan samtidig serieforbindes, hvis der er større behov, end et enkelt anlæg vil kunne klare.

Nysgerrig på Blødgøring eller andre filtreringsprodukter? Så kig forbi Filter-Online. Vi giver også gerne en kop kaffe på vores kontor, hvis du kommer forbi os.

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062