23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Dispenseringssystem til batteriproduktion og printkort

Udløber
3. oktober 2023
Stand
Ny
Producent
Dopag
Model
Vectomix TC
Årgang
2022

Vectomix TC fra DOPAG bearbejder termisk ledende materialer

Bearbejdning af termisk ledende materialer kræver høje standarder af doseringsteknologien.

Sammen med DOPAG tilbyder Scanmaster nu vectomix TC doseringssystem med specielt udstyr til behandling af termisk ledende materialer. Inden for elektro-mobilitet bruges det især til produktion af batterier, men også til indkapsling af printkort eller sensorer.

Doserings- og blandesystemet vectomix TC består af to stempelmåleenheder, der fås i forskellige størrelser, og som kan kombineres sammen. Denne modulopbyggede struktur muliggør en bred vifte af anvendelsesmuligheder såvel som variable blandingsforhold og outputforhold. Til behandling af termisk ledende materialer er komponenterne udstyret med en speciel belægning for at beskytte dem mod stærk slid samt for at sikre en pålidelig ydelse.

En anden speciel funktion er dens effektive servokontrol. Begge doseringsenheder har deres egen uafhængige motor, som kan styres individuelt. Dette muliggør en nøjagtig kontrol af blandingsforholdet. Derudover kan outputhastigheden også ændres under doserings- og blandeprocessen, for eksempel for at sikre et rent koblingspunkt via en rampefunktion. Materialet kan påføres i skud eller perleform. Flere skud resulterer i kortere cyklustider.

Systemet har allerede bevist sig selv i mange krævende produktionsprocesser, især med hensyn til en høj proces-pålidelighed og reproducerbarhed. For hver applikation arbejder Scanmaster og Dopag i tæt samarbejde med kunden for at finde den løsning, der nøjagtigt opfylder kravene. Vectomix TC-doserings- og blandesystemet kan også integreres i delvis eller fuldt automatiserede produktionsprocesser.

Vil du vide mere? Kontakt os på info@scanmaster.dk eller læs mere på vores hjemmeside. 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

Scanmaster ApS
Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

MSP
Mia Stenholm Pedersen
msp@scanmaster.dk

Send til en kollega

0.047