23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Dn Solutions PUMA GT2600

Stand
Ny

PUMA GT2600 er et horisontalt drejecenter med kasseføring, der er udstyret med en programmerbar pinoldok og en automatisk værktøjssætter. Der anvendes kasseføringer på alle maskinens akser for at forhindre vibrationer, sikre dynamisk stivhed og sikre kraftfuld og præcis bearbejdning.

PUMA GT2600 er udstyret med den kraftigste spindel i sin klasse og et innovativt værktøjsstolpe-koncept, der garanterer en kraftfuld og præcis skærekapacitet og en exceptionel produktivitet. Den multifunktionelle skæreydelse på PUMA GT2600 omfatter endefræsning, planfræsning, boring, gevindskæring osv., hvilket giver bedre bearbejdningspræstationer, samtidig med at arbejdsindstillingen minimeres.

Designet af PUMA GT-serien fokuserer på praktisk betjening og forbedret brugervenlighed med et brugervenligt betjeningspanel og enkle vedligeholdelsesfunktioner. Hvis du har brug for et højtydende standardklasse drejecenter, vil PUMA GT2600-serien give dig den bedste spindel og det bedste bearbejdningsområde i sin klasse samt en imponerende produktivitet.

Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34889074
P nummer: 1000254750

Kontaktperson

CR
Christian Royal
Group Marketing Manager
christian.royal@duroc.com

Send til en kollega

0.047