23948sdkhjf
Del siden
Sælges

NIKODAN Tøris Dosering

Udløber
20. september 2023
Stand
Ny
Producent
Nikodan Process Equipment A/S

Denne enhed anvendes til automatisk dosering af tøris-piller og cryo piller.

Den er særligt brugbar i forbindelse med nedkøling af ferskvarer, såsom råt kød og fisk. Enheden fremstilles i stål for at sikre en solid ramme og med låsbare hjul, så den let kan flyttes i forbindelse med rengøring, vedligehold, eller for andre produktionsbehov. Siden Tøris-doseringen er protection class IP65, kan enheden spules med vand. Dette gør rengøringen lettere, så alle fødevareindustriens hygiejnekrav kan overholdes.

Tøris kan også bruges til rengøring af produktionslinjen. Dette er en miljøvenlig metode, hvis popularitet stiger stødt. Tørisblæsning er en skånsom og effektiv rengøringsmetode, der ikke forårsager slitage på de rensede overflader. Tørisen efterlader hverken væske eller fugt efter rengøring, hvilket betyder at eksempelvis produktionsanlæg kan rengøres uden at det er nødvendigt at stoppe båndene. Der er derfor også mulighed for mindre nedetid med brug af tørisblæsning som rengøringsmetode.

NIKODANs Tøris-dosering kan fremstilles med specifikationer, der er tilpasset til enhver produktions individuelle behov. Lad os høre hvad din virksomhed har brug for, så får vi fremstillet.

Se mere på vores hjemmeside her.

Nikodan Process Equipment A/S
Fællesvej 9
8766 Nr. Snede
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13473803
P nummer: 1003536071

Kontaktperson

HS
Hannah Sørensen
Marketingkoordinator
+45 92826749 hs@nikodan.dk

Send til en kollega

0.044