23948sdkhjf
Del siden
Sælges

CNC-fræsemaskin Datron neo

Udløber
28. november 2024
Stand
Ny
Producent
DATRON AG
Model
neo

Med CNC-fræsemaskinen Datron neo har du mulighed for at udvikle dine idéer til et produkt. Med CNC-fræsemaskinen Datron neo kan du hurtigt og nemt producere dine detaljer. Det tager ikke meget plads i lokalen med at have en CNC-fræsemaskinen Datron neo. Den passer pænt gennem en almindelig dør.

Fra idé til produktion
Med CNC-fræsemaskinen Datron neo har du mulighed for at selv udvikle dine produktideer.  Du kan hurtigt og nemt fræse og tilpasse dine detaljer for et projekt uden lange ledetider.  Med en Datron neo får du et hurtigere og mere fleksibelt produktionsflow. Datron neo er kompatibel med de fleste førende CAM-udbydere, og yderligere data fra CAM kan bruges.

Hurtigt og nemt at komme i gang 
Det er hurtigt og nemt at komme i gang med CNC-fræsemaskinen Datron neo som har et klart og lærerigt display, designet ligner en smartphone-interface med selvforklarende ikoner, der guider brugeren gennem processen. Det er let at følge maskinens aktuelle status via en "run screen". Opsætningsfunktionen i Datron neo er kameraassisteret og håndteres med "swipe" bevægelser.  Med en enkel installation og ca. 1-2 dages træning er du klar til at starte CNC-fræsning af dine detaljer.

Under pandemien har vi gennemført vores træning online og det har fungeret meget godt. CNC-fræsemaskinen Datron neo er designet til at blive installeret via et plug and run-system. 

Vi kan fræse en testdetalje og ge en digital demo
Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores sælgere for at vide mere, få et omkostningsoverslag eller for en  digital demo var vi fræser en testdetalje så du kan opleve, hvor hurtigt og nemt det er at få en færdig detalje med den vejledende, smarte og enkle arbejdsgang i bare fire trin.

Leasing
Vi hjælper dig gerne med en mulig lejekontrakt.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047