23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Sasoo luftrenser renser rumluft, der er forurenet med viruspartikler

Udløber
31. juli 2024
Stand
Ny

Aerosoler er små suspenderede partikler, der bevæger sig i luften i lang tid, og de synker meget langsomt til jorden. Åndedrætsluft, der er forurenet med viruspartikler, forbliver således i nøjagtig samme højde i en bestemt periode, hvilket betyder, at vi indånder luft fra andre mennesker i samme rum. Luftrenseren sasoo trækker rumluft ind i ansigtets højde nøjagtigt, hvor aerosoler frigives eller absorberes.

For at være i stand til at suge luften i ansigtets højde er luftrenseren sasoo designet, så luften suges ind ovenfra, og på denne måde sikres det, at skadelige aerosoler fjernes både hurtigt og effektivt.

Denne procedure er også vigtig for rummets strømningstermik, fordi vi om vinteren stoler på, at radiatorerne opvarmer rumluften. Ved opvarmning stiger rumluften og derefter også virusforurenede aerosoler. Luftrenserens sasoo strømliner luftstrømmen, fordi den ikke behøver at passere fysiske forhindringer, før den suges ind i luftrenseren ovenfra. I tilfælde af et luftindtag nedenfra i nærheden af ​​gulvet skal strømmen først gå rundt om møbler og lignende.

Er der noget bevis for, at luftrenseren sasoo fungerer?
Ja der er. Institut for luft og køleteknologi i Dresden, Tyskland, har testet sasoos ydeevne intensivt. Der blev graden af ​​adskillelse og genopretningstid kontrolleret. Sidstnævnte giver information om, hvor lang tid det tager for luftrenseren sasoo at reducere partikelbelastningen i et rum til et bestemt niveau. Målingerne viser, at luftrenseren sasoo kan reducere aerosolbelastningen i rummet med 90% på 20 minutter.

Til hvilken rumstørrelse er luftrenser sasoo egnet?
En vigtig foranstaltning, der er knyttet til dette, er den 6 gange skift af luft på en time, som generelt anbefales af eksperter inden for strømningsteknologi. Afhængigt af loftshøjden på rummet kan luftrenser sasoo håndtere 6 luftskift i en time i et rum op til 100 m2.

Hvilket filter er der i luftrenser sasso?
Sasoo luftrenser indeholder et meget effektivt H14 filter (meget effektivt partikelfilter til luft), dette filter er testet i henhold til DIN 1822. Et H14 filter indkapsler 99,995% af de partikler, der passerer gennem filteret. Derudover er der også et aktivt kulfilter i luftrenseren, der fanger enhver lugt i rummet.

Hvor sikkert er et H14-filter?
Et H14-filter gør, hvad det lover. Som vi nævnte tidligere, indkapsler et H14-filter 99,995% af de partikler, der passerer gennem filteret. Et H14-filter gennemgår flere kvalitetskontroller, før det overhovedet installeres i selve filterrammen. Et færdigt H14-filter kontrolleres derefter individuelt for den krævede tæthed af producenten inden levering.

Kan du regulere suget til sasoo?
Ja, suget kan reguleres med en drejeknap. Enhedens lydstyrke ændres afhængigt af luftvolumenstrømmen; jo mindre luft der suges ind, jo mere støjsvag er sasoo. Under normal drift opretholder det et lydniveau på 52 dB (A) (taleniveau).

Er der nogen flytning fra sasoo?
Nej takket være producentens mange års erfaring med luftrensning af rum i umiddelbar nærhed af mennesker har de reduceret lufthastigheden så meget, at der ikke trækkes - ikke engang i enhedens umiddelbare nærhed.

Skal du have ventilation, når du har en luftrenser som sasoo?
Du skal absolut have det! Ventilation er en ting, og en luftrenser er en anden. Sasoo luftrenser filtrerer partikler fra rumluften, ikke gasser. Ventilation er vigtig for CO2-koncentrationen i et rum, der stiger kontinuerligt, selvom du har en sasoo luftrenser. CO2-koncentrationen i et rum kan kun reduceres ved tilsætning af frisk luft. Det er dog godt at vide, at luftrenseren sasoo har en CO2-sensor som standard, og dette indikerer, hvornår det er tid til at tilføre frisk luft i rummet.

Hvor i rummet skal jeg placere luftrenseren sasoo?
Sasoo luftrenseren placeres normalt overfor en varmekilde eller midt i et rum, men det er for generelt at forlade et generelt sted. Vi vil gerne se på stedet eller få et billede af det specifikke rum og dets tilstand for at give dig mere specifik rådgivning om placering for den bedste effekt og resultater. Vi er meget glade for at hjælpe dig med dette.

Hvordan bevæger sasoo sig?
Som standard er sasoo hele tiden på det samme sted, men når den bevæger sig, er luftrenseren adskilt fra sin fod, og derefter kan den flyttes. Hvis du vil have en luftrenser, der let kan flyttes mellem forskellige rum, er der en variant med hjul.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.172