23948sdkhjf

CNC Rørbukker fra BLM - leveringsklar i Danmark!

I alt DKK 1.420.000 ekskl. moms Sælges
Udløber
6. november 2019
Stand
Brugt
Producent
BLM Group
Årgang
2016

Denne E-TURN 40 fra BLM Group er fra 2016, og er en sublim rørbukker i absolut verdensklasse. Den kan håndtere en rørdiameter op til 40mm. Maskinen har kun kørt i 900 timer - standen vurderes derfor som enormt god. Maskinen sælges på vegne af en dansk virksomhed med stort afslag i prisen, og er derfor positioneret i Danmark, så leveringen kan ske hurtigt og billigt.

E-TURN er enormt tilpasningsvenlig og kan bukke stort set alle ønskelige former, og kan endda håndtere rør med boringer eller mærker. Med sit dobbelt-bukkehoved er bukkeorientering op til operatøren selv, og maskinen kan opereres både højre- og venstresidet

Maskinen har et minimums-energiforbrug, men enorm bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift også er erstattet af elektronik.

Maskinen opereres med VGP3D-styringssystem, som er brugervenligt og nemt at programmere. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

På den måde leverer E-TURN ikke blot uovertrufne produktionsresultater, men medfører også besparelser i både drift og vedligeholdelse. Denne brugte E-TURN kommer desuden med fuldautomatisk loading/offloading-system - alt sammen med til, at gøre produktionen nemmere.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års erfaring i ryggen, når maskinen trænger til en kærlig hånd.

Vi tilbyder finansiering igennem Nykredit Leasing.

Kontakt IP Maskiner ved interesse i E-TURN fra BLM Group eller andre spændende maskiner!

Med forbehold for tastefejl.
Sælger
IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Andreas B. Angel
Telefon: +45 20209277


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.329