23948sdkhjf

4-runner

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

4-RUNNER er en komplet sammensætning af 4 forskellige funktioner i én og samme maskine. Denne maskine loades fra en sammenrullet coiler, som den kan rette ud, foretage det ønskede buk, skæring af enkelte stykker og endeformning som finish. På den måde kan maskinen simpelt indstilles til, at varetage en enkelt produktionsfunktion, men ligeledes også indstilles til, at alle dens funktioner spiller sammen i den fuldendte produktionskæde.

4-RUNNER kan leveres i 2 forskellige udgaver, hvor den ene kan håndtere rør med en diameter op til 12,7mm, hvor den anden udgave kan håndtere rør med diameter op til 22,2mm.

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med stor bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

4-RUNNER opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at indstille. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

 

Læs mere om 4-RUNNER hos BLM Group her.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141