23948sdkhjf

Dansk Procesventilation tilbyder Plymovent FlexHood - modulopbygget udsugningshætte

Sælges
Udløber
3. januar 2030
Stand
Ny

Dansk Procesventilation tilbyder Plymovent FlexHood - modulopbygget udsugningshætte perfekt til robotsvejs.

FlexHood fra Plymovent giver mulighed for, at du kan få præcis den løsning til udsugning af røg, som passer til dine behov – selv når det ikke er muligt at udsuge direkte ved kilden, som f.eks. robotsvejsning.

Det velgennemtænkte, modulopbyggede design gør det muligt at skræddersy hætten efter dine ønsker. Den kan fås til arbejdsområder på 1,5 kvm til 30 kvm med en maksimumbredde på 5,5 meter og en maksimumlængde på 5,5 meter. FlexHood kan placeres på ben eller monteres i loftet. Begge muligheder gør det nemt at placere den over det aktuelle arbejdsområde. Du kan tilføje forskelligt tilbehør som for eksempel lysarmatur, aluminiumsben og svejsegardin. 

Traditionelle udsugningshætter har oftest centreret udsugning. FlexHood har en innovativ rammekonstruktion med randsug, som trækker røgen ud via hættens kanter. Denne meget effektive udsugningsmetode forhindrer røgen i at lække ud gennem siderne på hætten. Ved hjælp af den velfungerende udsugning skaber FlexHood et rent arbejdsmiljø med mindst mulig udsuget luftmængde.
Sælger
Dansk Procesventilation ApS

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark

Susanne Winther
Telefon: +45 61279379


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.25